MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Romu yükledikten sonra telefonun kaç dkda açılması lazım arkadaşlar? 15 dk oldu hala miui pro 10 animasyonu devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar telefon hala açılmıyor. Çıt-çıt diye ses geliyor telefondan periyodik aralıklarla noluyor buna
Lazy flasher flesleyin

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaşlar dün bayağı uğraştım iyice karıştı telefon. Tekrar wipe yapayım derken dahili hafızayı da sildim, yedeklerime de dönemiyorum, ayrıca telefonun hafızasına bilgisayardan bir şey atamıyorum. Öylece kaldı telefon ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin :(

Twrpyi yeniden yükledim, şuan telefon hafızasına erişimim var. Romu tekrar kuracağım ama o bekleme yerinde kalacağından korkuyorum :(

Son düzenleme:

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Mi 6 8.8.30 miuiproda fizy veya twitter kullandigimda asiri pil tuketiyor. Hatta fizy ekran kapali calarken bile cok asiri pil tuketiyor bunu engellemenin bir yolu varmi?

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Romu sağlıcakla kurdum fakat tam ekran hareketlerini aktif edemedim ve saati ortaya alamadım nereden yapılıyor bunlar magiskten mi?

selcuktunc55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
iphone 6s pl
Konular
56
Ben ortalama 8 saati görüyordum eskiden MIUI 9 da filan şimdi 3-4 saate düştü mi 5s plus cihazım neden acaba ?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmcamyel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi9T
Meslek
ÖĞRETMEN
Konular
6
Arkadaşlar dün bayağı uğraştım iyice karıştı telefon. Tekrar wipe yapayım derken dahili hafızayı da sildim, yedeklerime de dönemiyorum, ayrıca telefonun hafızasına bilgisayardan bir şey atamıyorum. Öylece kaldı telefon ne yapmalıyım lütfen biri yardım etsin :(

Twrpyi yeniden yükledim, şuan telefon hafızasına erişimim var. Romu tekrar kuracağım ama o bekleme yerinde kalacağından korkuyorum :(
Benimde basima benzer bir olay geldi. Twrp de iken romu telefona atinca romu kurmadan once bilgisayardan ayir telefonu. Kabloyu cikar yani. Telefon bilgisayara bagliyken romu kurmaya calismistim iki kez bende de aynı sekilde miui pro logosunda kaldı. Sonra ucuncu kez atacaktım. Sigara icmek icin disari cikarkeb kabloyu cikardim. Oyle kurdum. Belki o yuzdendir.
denedim

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Benimde basima benzer bir olay geldi. Twrp de iken romu telefona atinca romu kurmadan once bilgisayardan ayir telefonu. Kabloyu cikar yani. Telefon bilgisayara bagliyken romu kurmaya calismistim iki kez bende de aynı sekilde miui pro logosunda kaldı. Sonra ucuncu kez atacaktım. Sigara icmek icin disari cikarkeb kabloyu cikardim. Oyle kurdum. Belki o yuzdendir.
denedim
Hocam kabloya hiç dikkat etmedim ama Lazy Flasheri flasladim önce, sonrasında romu kurdum ve acildi

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
suatsari hocam rom değiştirip geri döneyim diye sadece data'yı yedekledim. başka rom denedim, ısınamadım geri döndüm. aynı sürümü yükleyip kurdum sonra twrp'den yedeğimi (sadece data'yı yedeklemiştim zaten) yükledim ama cihaz açılırken pin istiyor. yedeklemeden önceki pini giriyorum kabul etmiyor. ne yapabilirim? çaresi var mı?

TheNorth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TheNorth
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
1
Redmi Pro omega aranıyor.