MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Tavsiye etmem. Bugün geçiş yaptım 8.8.16 ya yüz tanıma heryüze kilit açıyor. 8.5.26 geçiş yaptım o romda herşey su gibi akıyordu. Şuan buraya cevap yazarken yazılar bile bil2-3 sn. Geç geliyor, eski romuma göre bu rom şuan içime sinmedi. Bende hazır atmışken değiştirmeyip, dediğin gibi 8.8.30 bekleyeceğim. Umarım kısa zamanda gelir ve biraz daha akıcı bir rom olur.
Ben de gecmemeye kara verdim. Zaten iki gün önce kararlı Rom gelene kadar beta yuklememeye karar vermiştim. Masik U 2,4 teyim. Keyif alıyorum ve ince ayarlarimla şuan ekran surem 5 saate kadar çıktı. Üstelik performansda çok iyi AnTuTu skoru 147777. Daha ne olsun. MIUI 10 kararlılar çıkana kadar bundayim. Kalmaliyim. Kalmaliyi mıyım? Dayanamıyorum yuklicem galiba : ) : )

MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Son beş gündür sürekli olarak rom atıyorum cihaza can sıkıntısından hocam. RR Remix muazzam bir rom ve ben çok beğendim. Hatta kalıcı olarak kullanmak için de bütün ayarlarını yaptım ve büyük bir keyifle de kullandım. Çok güzel bir deneyim. Ancak bildiğiniz gibi oreo romların hepsinde arama sesi ayarlanamıyor kaynak kodlarındaki bir bug yüzünden. Henüz çözümü de bulunabilmiş değil. Ben bunu göze alarak kurmuştum ama beklemediğim bir hata çıktı ve konuşma esnasında karşı taraf kendi sesini ekolu olarak duyduğunu öğrendim. Bir çok farklı kişiyle, wipe yaparak yapmayarak, sıfırlayıp sıfırlamadan her şekilde denedim ama çözümlenmedi. Ben de mecburi olarak miui roma geri döndüm. Son bir kaç gündür de miui pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Aosp romlarda favorim rr remix, miui romlarda da miui pro. Dönüş zahmetli değil her ikisini de twrp'den flashlıyorsun oluyor bitiyor :)
RR Remix'deki arama bugları çözülür çözülmez de ona geçeceğim. Çok beğendim.
Hepsinde değil hocam Pixel Experience de o problem çözüldü ben kullandım ama aosp romlardansa Miui bazlı romlar cihazı daha bir performanslı hale getiriyor bence o yüzden geri döndüm

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Hepsinde değil hocam Pixel Experience de o problem çözüldü ben kullandım ama aosp romlardansa Miui bazlı romlar cihazı daha bir performanslı hale getiriyor bence o yüzden geri döndüm

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla hocam süper bir haber o halde. Ben hala çözülmedi sanıyordum. Pixel Experience çözdüyse RR Remix'de yakında çözer o zaman bu sorunu :) Yani ayar kısmını geçtim ekoyu bile halletseler razıyım doyamadan döndüm çünkü:) Güzel bir haber verdiniz çok teşekkür ederim, RR kurduğumda bir kaç gün kullanmıştım ve çok sevmiştim performans olarak da her zaman ki ekran süremi verince dedim tamamdır aosp romumu buldum. Çözülsün de iyice bir kurcalayayım o halde. Heyecanla bekliyoruz.

Bu arada miui pro da miui romlar arasında sevdiğim bir yere sahip oldu. Hani bu saatten sonra stock kullanmam gibi geliyor.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Valla hocam süper bir haber o halde. Ben hala çözülmedi sanıyordum. Pixel Experience çözdüyse RR Remix'de yakında çözer o zaman bu sorunu :) Yani ayar kısmını geçtim ekoyu bile halletseler razıyım doyamadan döndüm çünkü:) Güzel bir haber verdiniz çok teşekkür ederim, RR kurduğumda bir kaç gün kullanmıştım ve çok sevmiştim performans olarak da her zaman ki ekran süremi verince dedim tamamdır aosp romumu buldum. Çözülsün de iyice bir kurcalayayım o halde. Heyecanla bekliyoruz.

Bu arada miui pro da miui romlar arasında sevdiğim bir yere sahip oldu. Hani bu saatten sonra stock kullanmam gibi geliyor.
Ben şu havoc os'u deniycem Android pie var hem de geliştiricisi rr remix'ten bi eleman. Özelleştirmelere kendi ekstralarını eklemiş sanırım fazladan.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

RR Custom romların babasıdır ama bir Miui değil ne yazık ki, Miui bazlı Custom romların içinde Pro en özelleştirilmiş olanıdır.

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Ben şu havoc os'u deniycem Android pie var hem de geliştiricisi rr remix'ten bi eleman. Özelleştirmelere kendi ekstralarını eklemiş sanırım fazladan.
Hocam o halde siz onu bir deneyin bize de görüşlerinizi iletin mutlaka. :) Ama android P için sanki biraz erken gibi hiç yormasanız mı kendinizi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RR Custom romların babasıdır ama bir Miui değil ne yazık ki, Miui bazlı Custom romların içinde Pro en özelleştirilmiş olanıdır.

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Kesinlikle katılıyorum. Bu aralar aosp'de gözüm ama hocam. RR Remix bekliyorum :)

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Hocam o halde siz onu bir deneyin bize de görüşlerinizi iletin mutlaka. :) Ama android P için sanki biraz erken gibi hiç yormasanız mı kendinizi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum. Bu aralar aosp'de gözüm ama hocam. RR Remix bekliyorum :)
Bu konuyu da kirletiyoruz ama son bir soru daha sorayım. Şu an sitesindeki son sürüm rr remixi mi kurmuştunuz siz?

onurozbay07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
Mİ MİX
Konular
20
Arkadaşlar mi mix için link varmı acaba

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Bu mi 6 icin miui pro v2 cikti demisti arkadaslar. Deneyenler nasil buldu normal haliyle fark var mi? Bu gece yukleyecegim romu hangisini yukliyim?

Üst Alt