- Adım
- Toprak
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 0
rr remix romunu denemeyi çok istiyorum fakat aosp romlara geçiş ve oradan dönüş çok zahmetli gibi geliyor bana. daha önce hiç denemedim. hem miui pro hem de rr remix deneyen birileri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
Son beş gündür sürekli olarak rom atıyorum cihaza can sıkıntısından hocam. RR Remix muazzam bir rom ve ben çok beğendim. Hatta kalıcı olarak kullanmak için de bütün ayarlarını yaptım ve büyük bir keyifle de kullandım. Çok güzel bir deneyim. Ancak bildiğiniz gibi oreo romların hepsinde arama sesi ayarlanamıyor kaynak kodlarındaki bir bug yüzünden. Henüz çözümü de bulunabilmiş değil. Ben bunu göze alarak kurmuştum ama beklemediğim bir hata çıktı ve konuşma esnasında karşı taraf kendi sesini ekolu olarak duyduğunu öğrendim. Bir çok farklı kişiyle, wipe yaparak yapmayarak, sıfırlayıp sıfırlamadan her şekilde denedim ama çözümlenmedi. Ben de mecburi olarak miui roma geri döndüm. Son bir kaç gündür de miui pro kullanıyorum ve gayet memnunum. Aosp romlarda favorim rr remix, miui romlarda da miui pro. Dönüş zahmetli değil her ikisini de twrp'den flashlıyorsun oluyor bitiyor
RR Remix'deki arama bugları çözülür çözülmez de ona geçeceğim. Çok beğendim.