- Adım
- Tolga Kamil
- Cihazım
- Huawei P9
- Konular
- 0
Scorpio için hala 8.8.30 sızmadı sanırım :/
Hocam konuyu gördüm hatta deneyecektim tam. Sonra ben bu romun içindeki menüyü açmaya taktım. Ondan takılı bir şekilde açmaya çalışıyorum zaten hiç bir şekilde açamazsam menüyü sizin konudayım anında teşekkür ederim konunuz için bu arada.Tam ekran hareketlerini denemek isteyenler şu konuma bakabilirler aynı deneyim olmasada bu programların da fazlaca artısı var.
Araçlar - Custom Romlar İçin 3 Adet Edge Gesture Programı Rootsuz
Rica ederim hocam işinize yarar umarımHocam konuyu gördüm hatta deneyecektim tam. Sonra ben bu romun içindeki menüyü açmaya taktım. Ondan takılı bir şekilde açmaya çalışıyorum zaten hiç bir şekilde açamazsam menüyü sizin konudayım anında teşekkür ederim konunuz için bu arada.
hocam benim demek istediğim bende miui pro beta 8.16 rom var miui pro beta 8.30 rom cıktı ben uygulamlarımı silmedem veri kayb yasamdan 8.16 üzerinde 8.30 a nasıl gecebilirim yeni sürüme nasıl gecebilirimHocam resimdeki gibi yedek alıp uygula ondan sonra istediğin romu kur beğenmezsen restore bölümünden geri yükleme yapabilirsin veri kaybı yaşamadan.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam benim demek istediğim bende miui pro beta 8.16 rom var miui pro beta 8.30 rom cıktı ben uygulamlarımı silmedem veri kayb yasamdan 8.16 üzerinde 8.30 a nasıl gecebilirim yeni sürüme nasıl gecebilirim
4G yazısı görünüyor derseniz o hep görünüyor sadece mobil veriyi açtığınızda sağ altında iki ok geliyor yadaAkıllı ağ ayarlarından mobil veri kapalıyken 3G seçeneğine veya 2G ye alın görünmesin.8.8.30' un hepsinde aynı problem var mobil veriyi kapatıyorsunuz; ama hala açık görünüyor.
Mi 5S Plus Cihazımdan Gönderildi.