MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Global kararlı V9.2.2.0 Android 7.1 sürüme geri döndüm maalesef çok istemiştim aslında miui pro romu kullanmayı ama root u kaldıramadığımızdan dolayı çok üzgünüm herşeyi denedim ama olmadı yardım eden herkese teşekkürler ama ileride bir gün root u kaldırmayı becerebilirsek geri dönerim
Miuipro rom içinde,
META-INF/com/mp klasöründe,
miui_pro_busybox ve miui_pro_root diye iki dosya var.
Bu iki dosyayı silin, romu bu şekilde yükleyin...

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Miuipro rom içinde,
META-INF/com/mp klasöründe,
miui_pro_busybox ve miui_pro_root diye iki dosya var.
Bu iki dosyayı silin, romu bu şekilde yükleyin...
dediklerinizi denedim rom yüklendi magisk manager ile baktığımda magisk yüklü değil diyor ama yapıkredi mobil bankacılığa girdiğimde telefonunuz rootlu diyor kafayı yiyecem galiba bir yerlerde sistemde root atığı kalıyor root olmasada sistem öyle gözüküyor diye düşünüyorum

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
dediklerinizi denedim rom yüklendi magisk manager ile baktığımda magisk yüklü değil diyor ama yapıkredi mobil bankacılığa girdiğimde telefonunuz rootlu diyor kafayı yiyecem galiba bir yerlerde sistemde root atığı kalıyor root olmasada sistem öyle gözüküyor diye düşünüyorum
Temiz kurulum yapmadınız mı hocam, magisk manager çıkmaması gerekiyor...

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25

raqli002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
sony
Konular
0
oncelikle merhaba herkese bi konuda sizden bilgi almak isderim miui pro romu kurmak isdiyorum ama bugun bakdim redmi mido-ya miui 9.5.1.0 var ama miui kendi orjinal sayfasinda ben boyle birsey gormedim ve birde beta 8.3.1 var hangisini yuklemegei oneririsiniz benim icin pil ve sim iyi calismali xiaomi.eu romda en son versiyonda simde hatalar oluyor kimisi beni aradiginda o an ulasamiyor ve ya hat meskul atiyor kendiliyinden bu yuzden miu pro gonlum kacdi mumkunse goruslerinizi alayim

Snnanar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Lg g2
Konular
14
oncelikle merhaba herkese bi konuda sizden bilgi almak isderim miui pro romu kurmak isdiyorum ama bugun bakdim redmi mido-ya miui 9.5.1.0 var ama miui kendi orjinal sayfasinda ben boyle birsey gormedim ve birde beta 8.3.1 var hangisini yuklemegei oneririsiniz benim icin pil ve sim iyi calismali xiaomi.eu romda en son versiyonda simde hatalar oluyor kimisi beni aradiginda o an ulasamiyor ve ya hat meskul atiyor kendiliyinden bu yuzden miu pro gonlum kacdi mumkunse goruslerinizi alayim
Merhaba 8.3 betalar genelde geliştirmeye yönelik yapılmış romlar hataları olabılır sürekli geliştirme amaçları oldugu icin
9.5 kararlı sürümler genelde hatasız olur kararlı kurmanızda fayda var sorun istemiyorsanız

MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raqli002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
sony
Konular
0
Merhaba 8.3 betalar genelde geliştirmeye yönelik yapılmış romlar hataları olabılır sürekli geliştirme amaçları oldugu icin
9.5 kararlı sürümler genelde hatasız olur kararlı kurmanızda fayda var sorun istemiyorsanız

yanitiniz icin tesekkurler hocam normalde hep betalari kullandim her romda simdi stabil cikmis hemde 9.5 bu yuzden casib kaldim benim icin pili uzun gitsin yeterli siz suanda pronun hangi surumunu kullaniyorsunuz ?

Snnanar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Lg g2
Konular
14
yanitiniz icin tesekkurler hocam normalde hep betalari kullandim her romda simdi stabil cikmis hemde 9.5 bu yuzden casib kaldim benim icin pili uzun gitsin yeterli siz suanda pronun hangi surumunu kullaniyorsunuz ?
Benım cıhazımda stabil 9.2.2.1 var 8.3.1betayı kurmustum ama bazı uygulamalarda durduruldu hatası veriyordu sürekli rom degısmek tak ettı stabil kurdum şimdilik bır hatası yok

raqli002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
sony
Konular
0
bide hocam afedersinzi miui pro genelde stabil cin versiyonlar yaziyor turkce dili deskliyormu ve sinyal hatasi olurmu
[doublepost=1520579439,1520579285][/doublepost]
Benım cıhazımda stabil 9.2.2.1 var 8.3.1betayı kurmustum ama bazı uygulamalarda durduruldu hatası veriyordu sürekli rom degısmek tak ettı stabil kurdum şimdilik bır hatası yok

iyisini siz yapmisiniz bende simdi miui pro stable 9.5.1.0 indiriyorum nede olsa satbil bende bikdim rom degisdirmekden

Snnanar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Lg g2
Konular
14
bide hocam afedersinzi miui pro genelde stabil cin versiyonlar yaziyor turkce dili deskliyormu ve sinyal hatasi olurmu
Evet turkce dıl mevcut sinyal hatası almadım hiç denemenızı tavsıye ederım memnun kalırsınız zaten miuipro romlar içinde en cok ozellık barındıran rom

Üst Alt