Tesekkur ederim,ekran görüntüsü atma sansiniz varmi acaba merak ediyorumdaEvet var o özellik
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bunları yaptıktan sonra dalvik cache ve normal cache'i wipe ediyor musunuz?Onu yapınca magisk manager kalkıyor ama halen daha yapıkredi telefonunuz rootlu diyor
Bu şekildeTesekkur ederim,ekran görüntüsü atma sansiniz varmi acaba merak ediyorumda
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Root kaldırmak için format data yapılırmı be hocam nerden çıkardınız bunu lütfen yanlış yonlerdirmeler yapmayalımTwrp menusunden format data yes yap hereey silinir root da gider
Tesekkurler ,peki ben eu rom kullaniyorm face id cok basarili bunda nasil ?Bu şekildeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ugrasmıs kaldıramamıs yoksa uygulama ıcınden kaldır yapmayı bılıyordur heralde yukarda belırttım rom atmayı bılıyor arkadas kaldırmayı ugrasmıs o yontem ile olmamıs demekkıRoot kaldırmak için format data yapılırmı be hocam nerden çıkardınız bunu lütfen yanlış yonlerdirmeler yapmayalım
Format data kaldırmaz rootu çünkü sistemde gömülü geliyor rootUgrasmıs kaldıramamıs yoksa uygulama ıcınden kaldır yapmayı bılıyordur heralde yukarda belırttım rom atmayı bılıyor arkadas kaldırmayı ugrasmıs o yontem ile olmamıs demekkı
Ben o sekılde kaldırıyorum cıhazımda cıhaz acıldıgında root gıtmıs oluyor yada ben yanlıs yapıyorumFormat data kaldırmaz rootu çünkü sistemde gömülü geliyor root
Son güncellemede stabil çalışıyor mu bilmiyorum bende 8.1.25 yüklüTesekkurler ,peki ben eu rom kullaniyorm face id cok basarili bunda nasil ?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi