- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- Oppo reno 4
- Meslek
- HVKK Astsubay
- Konular
- 25
EvetPeki bunları yaptıktan sonra dalvik cache ve normal cache'i wipe ediyor musunuz?
EvetPeki bunları yaptıktan sonra dalvik cache ve normal cache'i wipe ediyor musunuz?
eu romdan farkli baska hangi özellikleri var ,gecmeye degermi sizce kusura bakmayin vaktinizi aliyorumSon güncellemede stabil çalışıyor mu bilmiyorum bende 8.1.25 yüklü
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla normal şartlarda bu şekilde rootun kalkması gerek. Sanırım sizde de kalkmış ama bazı uygulamalar hala rootlu uyarısı veriyor. Uygulamaları kaldırıp tekrar yüklemeden başka birşey gelmiyor aklıma.
En güzeli romun içini açın ve system içinden miui root dosyası olacak silin ve tekrar romu yükleyin
Deniycem inşaallah olur ama daha kolayı yokmuEn güzeli romun içini açın ve system içinden miui root dosyası olacak silin ve tekrar romu yükleyin
Ben bu romdan başkasını denemedimeu romdan farkli baska hangi özellikleri var ,gecmeye degermi sizce kusura bakmayin vaktinizi aliyorum
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladim Cok fazla deneme yapiyoruz yakinda deniyecek telefonda kalmicakBen bu romdan başkasını denemedim
Rom - EURom, MultiRom, globe Rom ve MıuıPro ROM portlanma özellikleri ve tercih önceliği
Bu linkte ayrıntı bulabilirsiniz
Yukarıda arkadaşımız cevap vermiş. Custom romlarda Root gömülü olarak geliyorsa, içinden Root ile ilgili şeyleri kaldırıp yeniden o romu yüklemeden Root'u kaldıramanız oldukça zordur. SuperSU ile yapıldıysa SuperSU uygulaması içinden kaldırmanız mümkün ama Magisk ile yapınca işler biraz değişiyor. Herşey yolunda da olabiliyor, sistem de sapıtabiliyor.Kimse yokmu root u kaldırmasını bilen arkadaşlar
[doublepost=1520525309,1520525251][/doublepost]
Deniycem inşaallah olur ama daha kolayı yokmu