MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
suatsari hocam herekese yardimci oluyor. Bir tek ben haric. Suat hocam şu uygulama bildirimlerinde titresim olmuyor. Neden acaba?
Estağfurullah hocam gözden kaçmıştır, kusura bakmayın.. Hızlı ayarlarda titreşim açık mı ona dikkat edin. Ben titreşim kapalı kullanıyorum, dikkat etmedim hiç, açıp deneyeyim bakalım bir sıkıntı var mı...

sirus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sirus
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
Estağfurullah hocam gözden kaçmıştır, kusura bakmayın.. Hızlı ayarlarda titreşim açık mı ona dikkat edin. Ben titreşim kapalı kullanıyorum, dikkat etmedim hiç, açıp deneyeyim bakalım bir sıkıntı var mı...
Hocam hepsini yaptim ayarlardan sessizdeyken titresimi actim, uygulamalara izin verdim, ne gerekiyorsa yaptim telefondan az cok anliyorum sizin kadar olmasada ama miui 9da uygulama titresimi yok. Eger sorunun ne oldugunu biliyorsaniz belki eski romdan o kismi kopyalayip bu roma yapistira bilirim. Miuipro rom bende
[doublepost=1511286443,1511286329][/doublepost]
alakası varmı bilmiyorum ama denemeden zarar gelmez :D
ayarlar- ses & titreşim - sessizdeyken titret seçeneğini açın. Belki düzelir :)
Tum izinleri verdim ayarlardan da yaptim ama yok olmadi. Sende titresim varmi uygulamalarda? Mesela bildirim geldiginde sessizdeyken titresim oluyormu? Sms geldiginde titresimdeyken oluyor bende ama uygulamalarin hic birinde titresim olmuyor

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Tum izinleri verdim ayarlardan da yaptim ama yok olmadi. Sende titresim varmi uygulamalarda? Mesela bildirim geldiginde sessizdeyken titresim oluyormu? Sms geldiginde titresimdeyken oluyor bende ama uygulamalarin hic birinde titresim olmuyor
Bende uygulamalarda da geliyor. Hızlı ayarlarda titreşim aktif olduğu halde gelmiyorsa.
Bidirim& durum çubuğu -uygulama bildirimleri ne girin titreşim gelmeyen uygulamanın içeriğine bakın titreşim seçeneği aktif değilse aktif yapın.

sirus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sirus
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
Bende uygulamalarda da geliyor. Hızlı ayarlarda titreşim aktif olduğu halde gelmiyosa sıkıntı.
Bidirim& durum çubuğu -uygulama bildirimleri ne girin titreşim gelmeyen uygulamanın içeriğine bakın titreşim seçeneği aktif değilse aktif yapın.
Hocam hepsini yaptim. Niye olmuyor acaba. Sen wipe yaptinmi rom kurarken. Bide hangi telefon seninki

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Hocam hepsini yaptim. Niye olmuyor acaba. Sen wipe yaptinmi rom kurarken. Bide hangi telefon seninki
Mi 5s telefon. Wipe yaparak rom kurdum.
Twrp yüklü ise sadece Cache ve dalvik wipe yapmayı deneyin.

beelink

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faber
Cihazım
mi5x
Konular
0
Yeni güncellemeyle şu iki özellik gelmiş mi ?

İlki notification shade diye geçiyor bildirimleri kolayca açıp yanıtlamayla ilgili
Diğeri de

[doublepost=1511288868,1511288815][/doublepost]Yeni güncellemeyle şu iki özellik gelmiş mi ?

İlki notification shade diye geçiyor bildirimleri kolayca açıp yanıtlamayla ilgili
Diğeri de

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam bende denedim titreşim sorunsuz çalışıyor...
Ayarlar /ses ve titreşim /dokununca titret bölümünde seçeneklere dokunup telefonun titreşimi çalışıyor mu bir bakar mısın...Eğer sadece bildirimlerde çalışmıyor ise yeniden temiz bir kurulum deneyebilirsin....

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Yeni güncellemeyle şu iki özellik gelmiş mi ?

Diğeri de

[doublepost=1511288868,1511288815][/doublepost]Yeni güncellemeyle şu iki özellik gelmiş mi ?

Diğeri de

Resurrectionremix de kullandigim ve cok aradigim bi ozellikti cok iyi olmus! :)

sirus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sirus
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
Hocam bende denedim titreşim sorunsuz çalışıyor...
Ayarlar /ses ve titreşim /dokununca titret bölümünde seçeneklere dokunup telefonun titreşimi çalışıyor mu bir bakar mısın...Eğer sadece bildirimlerde çalışmıyor ise yeniden temiz bir kurulum deneyebilirsin....
Eyvallah hocam denedim titresim calisiyor. Uygulamalarda calismiyor yeniden temiz bi kurulum deniyecegim. Tesekkurler ilgilendiginiz icin. Bide bazi yerlerde rusca var hala zamanla onuda yeni guncelleede hall ederseniz sevinirim. Tesekkurler suatsari ☑️

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Eyvallah hocam denedim titresim calisiyor. Uygulamalarda calismiyor yeniden temiz bi kurulum deniyecegim. Tesekkurler ilgilendiginiz icin. Bide bazi yerlerde rusca var hala zamanla onuda yeni guncelleede hall ederseniz sevinirim. Tesekkurler suatsari
Bir takım yerler dil dosyası ile alakalı değil hocam.. Smali dosyası ile alakalı. Ben oraya müdahale edemiyorum. Ama görüştüm ilerde bunu düzelteceklerini söylediler...

Üst Alt