- Adım
- Murat YÜKSEL
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sağlık Mem. / 112
- Konular
- 23
Hocam orası dil dosyasından kaynaklanmıyor. Smali dosyasından alıyor o bilgiyi. Miuipro ekibi ile bu konuyu görüştüm, ilerki güncellemelerde bunu düzelteceklerini söylediler...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
suatsari hocam, toplam ve kullanılabilir ram miktarı hala rusça. Şimdilik gözüme takılan bu, olursa paylaşırım yine.
Pil ozelliklerinde mAh yazan kisimda ruscaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
suatsari hocam, toplam ve kullanılabilir ram miktarı hala rusça. Şimdilik gözüme takılan bu, olursa paylaşırım yine.
Bende telefon bile açılmadı sizin yine iyi durumda. Miui 9 da twrp ile aldığım yedeğe geri dönemedim. Açılmadı telefon. Başka rom kurdum bende.Benim bir sorunum var,
Miui pro yükleme yaptım twrp den miui 9 beta için yedek almıştım.
Yedeğe geri döndüm telefonum açıldı qma daha önceki ekran şifremi kabul etmiyor.
Tekrar Pro ya döndüm aynı şifreyi kullanıyorum pro da sorun çıkmadı.
Problem nedir bilen var mı?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp den Yedeğe dönmeden önce vipe data 4 lüsünü uyguladınız mı yoksa açılması mi logosunda kalırBende telefon bile açılmadı sizin yine iyi durumda. Miui 9 da twrp ile aldığım yedeğe geri dönemedim. Açılmadı telefon. Başka rom kurdum bende.
wipe işlemlerini yaptım. logoda kaldı. Hatta twrp yide zor açtımTwrp den Yedeğe dönmeden önce vipe data 4 lüsünü uyguladınız mı yoksa açılması mi logosunda kalır
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alt bardaki uygulama isimlerinden bahsediyorsan evet onun ayarı var...selamlar,
miuipro'yu genel olarak beğendim ama beni rahatsız eden iki şey var,
miui 9'la birlikte kaldırılan favori ikon etiketleri geri geld, etiketleri kaldırmak mümkün mü?
bir de hava durumu uygulamasını "stock" uygulamayla yer değiştirebilr miyim?
teşekkürler..
Alt bardaki uygulama isimlerinden bahsediyorsan evet onun ayarı var...
Ayarlar - Ana ekran - Alt bardaki uygulama isimleri....