Bendede ayni sorun oldu ben soyle yaptim. Twrp dan gelismise sonra dosya yoneticisine girdim. Stysem data klasorunun icinde bulunan lockscreen.db sonra bilmem ne lock.db olan ne varsa sil. Sanirim 4 5 tane olmasi lazim. Ondam sonra yeniden baslat de kir ekran sifresi aradan kalkmis olur. Yeniden sifre kura bilirsinBenim bir sorunum var,
Miui pro yükleme yaptım twrp den miui 9 beta için yedek almıştım.
Yedeğe geri döndüm telefonum açıldı qma daha önceki ekran şifremi kabul etmiyor.
Tekrar Pro ya döndüm aynı şifreyi kullanıyorum pro da sorun çıkmadı.
Problem nedir bilen var mı?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardes sende cihaz titresimde oldugu zaman wpdan veya instadan gelen bildirim veya mesajlarda titreme oluyormu? Miui 8de oluyordu bende ama miui 9da olmuyor. Kisa ardi ardina titreme 2 kez olurdu cihazim redmi note 4xhallettim, çok teşekkürler..
miuipro'daki özelleştirme seçenekleri epeyce fazlaymış, keşfettikçe güzel şeyler çıkıyor.
bundan sonra tekrar xiaomi.eu roma dönsem yavan gelir herhalde..
peki hava durumu uygulamasını orijinaliyle değiştirme imkanı var mı? rom install dosyasına mı müdahele etmek gerekiyor?
teşekkürler şimdiden..
Hocam kapatma açma yok... Eğer komple reklam engelleyiciyi kaldırmak istersen, system/etc/hosts dosyasını sil, düzelir...Arkadaslar yardım edecek kimse yok mu ya
alakası varmı bilmiyorum ama denemeden zarar gelmezsuatsari hocam herekese yardimci oluyor. Bir tek ben haric. Suat hocam şu uygulama bildirimlerinde titresim olmuyor. Neden acaba?