LaCRiMaL hocam,
-FaceID stabil romlarda var.Mi note 3'te hep var zaten.Haftalık beta romlarda ise ilerki güncellemelerde konulacak.Üzerinde çalışıyorlar.
- Arama ekranı, gnys hocamın dediği gibi tema ile alakalı olabilir.Bende o kadar uzak durmuyor.Daha önceden aradığınız numara ile tuş takımları birbirine karışıyordu.O yüzden bir düzetme yaptılar ve eniyi orantasyonu bu şekilde yakaladılar.
-Ses çubuğundaki ayrı, bildirim ses düzeyi olayı bende sorunsuz çalışıyor ve en çok kullandığım bir özellik.Sende sorun varsa ya üçüncü parti bir yazılımdan kaynaklı sorundur veya senin cihaz modeli ile alakalı yazılımsal bir sorun vardır.Bunu anlamanın eniyi yolu temiz bir kurulum yapıp bakmak.
-Diğer isteklerine gelecek olursak, şuan yeni proje üzerinde çalışıyorlar ve özellikler hakkında kafa yoracak durumda değiller.İleriki günlerde gündeme getirilebilir....
Konu ile alakalı resimler aşağıda mevcut...
ben de bu hafta kullanabiliriz diye umutlanıyorum.çok iyimser düşünüyorum ...Umarım yeni projenin meyvelerini biran önce görebiliriz hocam. Ben önümüzdeki haftadan için ümitliyim; sonraki hafta zaten yeni romlar geleceği için Vakit bulamazlar.
ben de bu hafta kullanabiliriz diye umutlanıyorum.çok iyimser düşünüyorum ...
Çindeki tatil nedeniyle 2 marta kadar güncelleme çıkmayacak.2 haftadir güncelleme gelmiyor neden acaba arkadaslar
Arkadaslar incelemek isteyen olursa mi 6 sagit icin miuipro 8.2.2 rom indirme linki.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni kurdum yarin cebap verebilirim. Listede diğer cihazlar icin verilen guncellemeler 8.2.8 olarak belirtilmis.Hocam sağolun paylaşımınız içinde, Bu Global Beta'mı acaba? 8.2.8 sürümünde çalışılıyor denmişti, şimdi bu sürüm 8.2.1 üzerinde mi çıkarıldı? Biraz daha detay verebilmeniz mümkün müdür Bu Test Romu mudur acaba?
Yeni kurdum yarin cebap verebilirim. Listede diğer cihazlar icin verilen guncellemeler 8.2.8 olarak belirtilmis.
[doublepost=1518992421,1518992256][/doublepost]Diğer cihazlar icin denemek isteyenler buyursun.
wimpes (nikel):