An itibari ile romda bir sıkıntı görmedim mi6 kullanicilari yukleyip deneyebilirsiniz. Videoda N.Shade gozukuyordu ama mi6 ya verilmemis.
Hocam Suat hocamın sağolsun onayından sonra kurdum romu. Miui.am romundaki gibi; Bu Romdada Sıcaklık sorunu mevcut, takılmaların sebebi bana göre bu; Titanium Backup'dan geri yükleme yaparken Batarya sıcaklığı 45-46 derece civarında gezdi ve Cihaz takılmalar oldu. İlk Kurulum ekranı sıkıntısızdı. Notification Shade olmaması bana bunun China Beta tabanlı olacağını düşündürüyor. Çünkü Global Beta'da bulunan Notification Shade'i nasıl ve neden iptal edeceksiniz. Ayrıca diğer romlar gibi 8.2.8 değilde; 8.2.2 diye belirtilmesinin bir sebebi de bu bana göre. Bunlar haricinde bir hataya rastlamadım; Titanium Backup'la geri yüklemeler sonrasında ise, Takılma kalmadı cihazda, batarya sıcaklığı da düştü tabiki. Acaba Global Beta ve China Beta'da Sıcaklık sorunu varmı?
Şuanda Epic roma geri dönüyorum; N.S var diye kurmuştum ben romu.
[doublepost=1519057838,1519057784][/doublepost]
Belki resmi oreo güncellemesinde NS henüz konmamış olabilir...
Hocam Bence China Beta tabanlı olabilir bu rom. Global Beta'da Notification Shade varken; Bunu söküp neden Eski bildirimi sistemi konulsun ki diye düşünüyor insan; ayrıca Diğer romlar 8.2.8 iken bu 8.2.2 sürümü.