hocam merhaba link atarmısınız kullandıgınız sürümünŞuan patchli miuipro dan yazıyorum size. Şimdiye kadar niye ben geçmemişim diye kızıyorum. Eu diye bahsettiğimiz romdan 60 kat daha iyi şuan.
Buyrun. 9T Pro için.hocam merhaba link atarmısınız kullandıgınız sürümün
teşekkür ederimBuyrun. 9T Pro için.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam bu a11 mi yoksa a10 mu baktım a11 mişŞuan patchli miuipro dan yazıyorum size. Şimdiye kadar niye ben geçmemişim diye kızıyorum. Eu diye bahsettiğimiz romdan 60 kat daha iyi şuan.
hocam gezinme tuşları göüzükmüyor ana ekran altında ayarlardan açıyorum ama yinede çıkmıyor bir püf noktasımı var acabqaŞuan patchli miuipro dan yazıyorum size. Şimdiye kadar niye ben geçmemişim diye kızıyorum. Eu diye bahsettiğimiz romdan 60 kat daha iyi şuan.
Bu sıkıntı bulunmamakta. Cihazı yeniden başlatmayı deneyin hocam.hocam gezinme tuşları göüzükmüyor ana ekran altında ayarlardan açıyorum ama yinede çıkmıyor bir püf noktasımı var acabqa
onuda yaptım düzelmedi tekrar yüklüyüm bakalım inşallah olurBu sıkıntı bulunmamakta. Cihazı yeniden başlatmayı deneyin hocam.
kurarken geri tuşu çalışıyor kurulum bitip ana ekrana dönünce kayboluyor acayip anlamadım gitti artı geliştirici seçenekleri hata veriyorBu sıkıntı bulunmamakta. Cihazı yeniden başlatmayı deneyin hocam.