- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Elektronik
- Konular
- 9
21.4.29 sürümü kullanan bir arkadaş MiuiSystemUI.apk ve Settings.apk paylaşabilirmi acaba.
Telefonunuz imei kayıtlı ise hiç bulaşmayın banlanırsınız paranız boşa giderKayıt ol diyor indirmek için kayıt oluyoruz para istiyor.
Mi 9T Pro için link yok mu? Eu batırdı 12.5 i
Şuan patchli miuipro dan yazıyorum size. Şimdiye kadar niye ben geçmemişim diye kızıyorum. Eu diye bahsettiğimiz romdan 60 kat daha iyi şuan.b3k1rr, yanlış bilmiyorsam imei değişikliğinden önce bir hesabınız varsa imeiden sonra cihazınız otomatik banlanıyor, iki cihaz olarak kabul ediyor.
Yani imei değişiminden önce bir hesabınız yoksa miuipro da herhangi bir sorun yok.
Lim0n, link verilse bile bir işinize yaramaz artık. Sistem şöyle işliyor. Ücretli üyelik aldığınızda sitede gördüğünüz o linkten son sürüm indiremezsiniz, yeni destek cihaz ise bir linkte yok zaten. Olan linkler ise eski sürümlere ait ve kurduğunuz da miuipro sitesine ait üyelik adınız, xiaomi id numaranız vs ile bir kayıt açıp onaylandığında son güncelleme iniyor.
Aksi takdirde indirip kurduğunuz rom işe yaramaz oluyor.
Yani cihazınız da o sitede gördüğünüz linklerden bir rom indirip uzun süre kullanamazsınız.
Ancak üyeliği olan biri güncelleme romunu kurmadan önce yedekleyip (kurunca kendini siliyor) bunu vermeli, bunuda baska bir rom üzerine kuramazsınız.
Eu, vs hepsi hikaye geliyor gerçekten.Şuan patchli miuipro dan yazıyorum size. Şimdiye kadar niye ben geçmemişim diye kızıyorum. Eu diye bahsettiğimiz romdan 60 kat daha iyi şuan.
Evet hocam maalesef dedikleriniz doğru. Ama adamlar da romu yapmış romlarına bir şey diyemiyorum maalesefEu, vs hepsi hikaye geliyor gerçekten.
Cihazınıza desteği varsa bir paket sigara parası hepi topu. Note 9 pro içinde yeni başladı.
Tek sıkıntı adamların aşırı kasıntı olmaları. Evet, hayır, Ne? Başka cevap yok. Çok üsteleyen olursa "yüzlerce kişi kurup kullanıyor sen bu basit işi beceremiyorsan bizim romumuzu kullanma" deyip isterse 1000 dolar vermiş ol kapının önüne koyuyorlar. Anında ban. Para iadesi diye bir şey yok zaten. Biz birşey satmıyoruz, sen gönüllü olarak bize para veriyorsun, hiçbir teminat, garanti vermiyoruz diyorlar.
Tam rus mantığı. Forumda daha önce cevaplamış bir şey sorduğun an bittin. Adam öyle bir cevap veriyor ki iki tokat etkisi var.