MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Kaça
Arkadaşlar bu romun olayı nedir ? Para vermeden yükleyemiyor muyuz ?

Birde Mi 8 de kullanan var mı ? Var ise Camera uygulamasında Mimoji var mı ? Kendi mimojimizi yapabiliyor muyuz ?

Yada mi 8 dışında kullanan arkadaşlar sizde Mimoji var mı ?
Kaçak kurabilirsin para vermeden mi8 in varsa hiç bulaşma bence miroom masik vs onları kur bak biz neler çekiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şimdi görebildim. Bu Ruslar maalesef kurumsallaşamamışlar.
En ufak bir sorunda çirkefe yatmakla beraber direk ban'ı yapıştırıyorlar.
İkinizde engellenmişsiniz ki beni de engellemişlerdi.
En son foruma rusça bağırış çağırış yazınca kilitleri kaldırmışlardı.

Bu saatten sonra ne yazsak sallamayacaklar ki ben de sorunumu yazdığımda elemanlar başkalarına cevap verip beni sallamıyorlardı.

Açıkcası 1 senelik aldım ben ve süre bitince bir daha bende kullanmam.
Rusça anlamıyoruz zorla anlamamızı istiyorlar. Çeviri de saçma sapan sonuçlar çıkıyor.
Cevap yazıyorsun çeviriden dolayı adam saçma sapan bişey yazıyor.

Şu saatten sonra yeniden ödeme yapıp almanız daha mantıklı olur sizin adınıza.

Dediğim gibi bende en son bağırış çağırış yaptıktan sonra eğer banı açmasalardı direk Xiaomi EU rom'a geçecektim.
Verdiğin cevap için ilk önce teşekkürler ve daha önceki yardımların için
Ben çirkeflik değil insan gibi mesaj attım ama onlar kaybetti her zaman miuipro kullanmak istemiştim bundan sonra kendi romumu yapmak için uğraşacağım ruslarla uğraşmak yerine
İmzamda olduüğu gibi MandFX adlı bir roma geçtim çin romunu allamışlar pullamışlar bence gayet güzel şeyler eklemişeler ve cihaz gayet güzel çalışıyor
95 tl para vermiştim 1 yıllık için hem fazla olsun hemde ucuz olsun diye şimdi o son paramdı bir daha da alamam zaten
Miuipro yu hiç hatırlamıyorum artık aosp caf miui ne varsa eklemişler özellik olarak bazı yönlerde prodan bile daha dolu
Rabbim size sıkıntı yaşatmasın güzelce kullanırsınız inşallah
Bende Pocoda MiRoom portu bittiği için almıştım karşıma MandFX çıktı

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
53
Kaça

Kaçak kurabilirsin para vermeden mi8 in varsa hiç bulaşma bence miroom masik vs onları kur bak biz neler çekiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğin cevap için ilk önce teşekkürler ve daha önceki yardımların için
Ben çirkeflik değil insan gibi mesaj attım ama onlar kaybetti her zaman miuipro kullanmak istemiştim bundan sonra kendi romumu yapmak için uğraşacağım ruslarla uğraşmak yerine
İmzamda olduüğu gibi MandFX adlı bir roma geçtim çin romunu allamışlar pullamışlar bence gayet güzel şeyler eklemişeler ve cihaz gayet güzel çalışıyor
95 tl para vermiştim 1 yıllık için hem fazla olsun hemde ucuz olsun diye şimdi o son paramdı bir daha da alamam zaten
Miuipro yu hiç hatırlamıyorum artık aosp caf miui ne varsa eklemişler özellik olarak bazı yönlerde prodan bile daha dolu
Rabbim size sıkıntı yaşatmasın güzelce kullanırsınız inşallah
Bende Pocoda MiRoom portu bittiği için almıştım karşıma MandFX çıktı
Mandfx rom indirme linki nedir acaba?

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Mandfx rom indirme linki nedir acaba?

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çince olduğu için ben çeviri ile açıyorum içğinde tr dil yok işngilizce var jbart programı olsa dili ekleyeceğim ama yok jbartlı birini bulup ekletebilrsin

emiraydi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydı
Cihazım
Mi 9se
Meslek
Öğrenci
Konular
12
dün miuipro için bağış yaptım ve hesap onaylandı yani rom indirilebilir hale geldi romu kurdum ama eski sürüm olarak geldi siteden de zaten romu indirip güncellemek lazım ama ben ota ya ismimi yazdığım halde aşşağıdaki hatayı alıyorum ve güncelleyemiyorum acaba bu sorunu nasıl çözerim bi bilginiz var mı şimdiden teşşekkürler. aynı sorunu enes genç de yaşamış çözemedik

Mentraxmus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
dün miuipro için bağış yaptım ve hesap onaylandı yani rom indirilebilir hale geldi romu kurdum ama eski sürüm olarak geldi siteden de zaten romu indirip güncellemek lazım ama ben ota ya ismimi yazdığım halde aşşağıdaki hatayı alıyorum ve güncelleyemiyorum acaba bu sorunu nasıl çözerim bi bilginiz var mı şimdiden teşşekkürler. aynı sorunu enes genç de yaşamış çözemedik

Hocam miui kimliğiniz boş kalmış oraya mi hesbaınızdaki mi hesap nonuzu gireceksiniz aman dikkat edin benim gibi sorun, yaşamayın

Bilgilerinizi gizleyin

Telefonunuzdan Ayarlar, en üstte mi hesabınıza tıklayıp,
Profil fotosunun ya da adınızın üstüne basıp mi hesap kimliğinizi yazan 10haneli öi kimlik nonuzu kopyalayıp miuipro.info sitesinde miui kimliğiniz yazan yere yapıştırın ve güncelleyin.

Telefonunuz güncelleme alacak

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Mi 8 de kullanan var ise romu yazabilir mi buraya ?

Üst Alt