- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 25
Çok teşekkürler hocam.
Hocam malesef 9.7.4 bulabildim sizin için yani güncel değil biraz eski.Mi 8 lite içi varsa bir kurup denemek isterim varsa paylaşan şimdiden teşekkürler
İnanın bilmiyorum hocam note 7 için denedim bir sorun yoktu.Bendede Allah'ın belası Miroomda öyle olmuştu bi türlü açılmayınca umudumu kestim.Tekrar 4 wipe yapın belki bir ihtimal olur.Mi9'da durum olumsuz.
TWRP üzerindan cache, dalvik, system, data, vender ve cust wipe yaptım. Anlatımda öyle diyordu. Mi ve Google hesaplarından çıkış yaptım öncesinde. rom yüklendikten sonra miuipro logosunda takılı kalıyor, açılmıyor.
Farklı bir öneriniz var mı?
Abonelik satın aldınız mı hocam siz ?Mi9'da durum olumsuz.
TWRP üzerindan cache, dalvik, system, data, vender ve cust wipe yaptım. Anlatımda öyle diyordu. Mi ve Google hesaplarından çıkış yaptım öncesinde. rom yüklendikten sonra miuipro logosunda takılı kalıyor, açılmıyor.
Twrp Android 10 uyumlu mu ?Mi9'da durum olumsuz.