malesef ben wimpes ile değiştirdim. kendisi 1 gün içinde cevap veriyor.miuipro sitesine eklediğimiz cihazı değiştirme yöntemi başka n eolabilir. telegram üzerinden cevap veren yok
İngilizce mi yazıyoruz. nasıl Bi mesaj yollamalıyızmalesef ben wimpes ile değiştirdim. kendisi 1 gün içinde cevap veriyor.
İngilizce mi yazıyoruz. nasıl Bi mesaj yollamalıyız
bir de ona ait heap bu mu
İngilizce yaz o sana rusça dönecektir onu trasnlatele .İngilizce mi yazıyoruz. nasıl Bi mesaj yollamalıyız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cevap ya da cevaplar buradaMiuipro nedir?
Hocam wimpes size en son ne zaman cevap verdi bakabilir misiniz, 5 Eylül den bu yana cevap vermedi bana kaç kere soru sordum. Engelledi mi acaba merak ettim de.İngilizce yaz o sana rusça dönecektir onu trasnlatele .
2 gün önce güncellemeye cevap verdi mi 8 gelecek dedi.Hocam wimpes size en son ne zaman cevap verdi bakabilir misiniz, 5 Eylül den bu yana cevap vermedi bana kaç kere soru sordum. Engelledi mi acaba merak ettim de.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üye olurken oluşturduğunuz e-posta ve kullanıcı ismi ile oturum açmanız gerekli siteyi İngilizce yaparsanız işiniz kolaylaşır önce telefonunuza görünen en son rom sürümünü indirip twrp üzerinden kurulum yapın daha sonra güncelleme ayarlarında bulunan ota bölümüne oluşturduğunuz kullanıcı isminizi yazarak aktive edin refresh yapınca son güncelleme gelecektirSelam arkadaşlar,
Miuipro romu ilk kez duyuyorum.
Verilen bağlantılardan indirme sayfasına gittim. Mi9 kullanıyorum. Çin haftalık rom version 9.9.5 gözüküyor. İndir butonuna basınca da çeşitli açıklamalar yapıyor indirmeme izin vermiyor.
Forumda ödemeden bahsediliyor ama, benim anladığım yalnızca otomatik güncelleştirmeleri alabilmek için bağış gerektiği oldu.
Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
MiuiPro yanlızca ücret karşılığında mı indirilebiliyor?
Çin haftalık rom dedikleri, Türkçe kullanılabiliyor mu?
Sitede romları indirebilmem için özellikle mi9 cepheus için link verebilir misiniz? Zira sitenin erişilebilirliği çok kötü, kör biri olarak ekran okuyucu ile site içeriğine erişimde zorlanıyorum.