MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

umut495

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi TVBOX
Konular
4
Mi 8 kullanıyorum. Uzun süredir miuipro yüklü. Dün gelen güncellemeyle beraber telefonum berbat hale geldi. Çağrı geçmişi yok, sms alıp gönderemiyorum tüm geçmiş mesajlar silindi. Sürekli hafıza dolu diye uyarı veriyor telefon. Birçok fotoğrafım da silindi. İlk defa oldu bu. Sadece ben de mi bu durum böyle?

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ARKADAŞLAR note 3 miui proda bu hata var neden acaba 9.10.10 sürümüm önceki versiyonunda bazen böyle hata oluyordu çözümü nedir bilen varsa yardımcı olsun

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
ARKADAŞLAR note 3 miui proda bu hata var neden acaba 9.10.10 sürümüm önceki versiyonunda bazen böyle hata oluyordu çözümü nedir bilen varsa yardımcı olsun
hata değil o!
mi hesabınla oturum aç
miuipro kullanıcı adın tanımlı ise kendiliğinden düzelir

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Hocam benim önceki mesajımda dediğim şey MiuiPro malum yolla indirilen romları engellemek için böyle ayarları sıfırlıyor.Burdaki updater.apk yı yükleyin umarım düzelir.

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Merhabalar,
Miuipro'dan sonra, telefonumun 128GB hafızası 16GB olarak gösterilmeye başladı :D
İlk öncelikle emek veren tüm arkadaşların emeklerine sağlık diyorumda, kaç aydır xiaomi.exu, miglob, miuiroom, miuipro gibi romları deneyimliyorumda; hepsi arka planda birbirinin aynı.
Görsellikleri muhakkak farklı gözükebilir ama, boot içerisinden logo değiştirmekle, framework resources içerisinden ikonlar ve boyutlarla oynamakla bu iş rom yaptım olmuyor malesef.
Şimdiye kadar kullandığım en başarılı rom Miui orjinal rom oldu. Bazı özellikler getiriyorlarmış güya, bu özellikleri miui üzerinde uygulayabildiğimiz bir sürü uygulama ve yöntem zaten mevcut.
Ben artık bırakıyorum bu harici rom işlerinide, miui 11 global'ın çıkmasını bekliyorum.
Herkesede bunu öneririm açıkçası.

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
miui proyu ortaklaşa kullanan kimse varsa ne yapması lazım bir bilgisi olan varmı sadece satın alınanda hata yok diğerlerine hata var

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
3 kişi birleşti bir kullanıcı onlara veriyor diyelim satın alınan kişide sıkıntı yok diğerlerinde sakıntı var o sıkıntı yaşayanların sorunu nasıl çözülür

Üst Alt