MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Sorunu çözemeyince miui pro sitesine baktım. Mi 8 forumunda bir twrp paylaşılmış dediğiniz gibi 3.2.3 sürümü ilk defa böyle sürüm gördüm. Yükledim çinceydi ve ingilizce yaptım romu flashlayınca oldu. Sorunsuz flashladı. Yorumunuz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İlerde benim gibi yapamayanlar olursa bu mesajı dikkate alsın.
Hayırlı olsun hocam :) boyle de bir cozumu varmis demekki deneye deneye tecrube ede ede. Iyi geceler :)

digitech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E.Asker
Cihazım
Note 5 pro
Konular
3
Sorunu çözemeyince miui pro sitesine baktım. Mi 8 forumunda bir twrp paylaşılmış dediğiniz gibi 3.2.3 sürümü ilk defa böyle sürüm gördüm. Yükledim çinceydi ve ingilizce yaptım romu flashlayınca oldu. Sorunsuz flashladı. Yorumunuz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İlerde benim gibi yapamayanlar olursa bu mesajı dikkate alsın.
Rica ederim. Sorunun çözüldüğüne sevindim.

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Bağış yapıp romu kullanmak ve kurmak isteyenler varsa güncel rehber ve rom tanıtımı yapıp konu açabilirim. Var mı rağbet acaba?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Bağış yapıp romu kullanmak ve kurmak isteyenler varsa güncel rehber ve rom tanıtımı yapıp konu açabilirim. Var mı rağbet acaba?
Hocam miuiproyu kullanıyorum aboneliğimi de uzattım farklı ödeme yöntemiyle fakat yandex moneydeki parayı bir türlü transfer edemedim, nasıl transfer edebiliriz bir bilginiz var mı ?

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Hocam miuiproyu kullanıyorum aboneliğimi de uzattım farklı ödeme yöntemiyle fakat yandex moneydeki parayı bir türlü transfer edemedim, nasıl transfer edebiliriz bir bilginiz var mı ?
Hocam bağış yap kısmından yine bildiğiniz gibi yandexmoney seçin. Önemli nokta hesapta 100 ruble yoksa kabul etmez. 100 ruble ve katları şeklinde olmalı.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Hocam bağış yap kısmından yine bildiğiniz gibi yandexmoney seçin. Önemli nokta hesapta 100 ruble yoksa kabul etmez. 100 ruble ve katları şeklinde olmalı.

yandex moneyi seçiyorum fakat sonrasında yandex money pasaport bilgisi istiyor onu aşamıyorum

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Bu konuda sıkıntı çeken arkadaşlar var iyi.olur böyle bir konu açarsanız ...Kolay gelsin...

Üst Alt