- Adım
- Cem
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 18
Merhaba hocam hangi rom detaylı bilgi verir misiniz?arkadaşlar acil sürekli romu kurarken error 7 hatası alıyorum
Merhaba hocam hangi rom detaylı bilgi verir misiniz?arkadaşlar acil sürekli romu kurarken error 7 hatası alıyorum
Hocam mi 8 var bende. miui pro flashlarken error 7 hatası veriyor.Merhaba hocam hangi rom detaylı bilgi verir misiniz?
Kardesim o hatanin cozumu soyle bende ayni hatayi almistim baska bir romdaHocam mi 8 var bende. miui pro flashlarken error 7 hatası veriyor.
Note 5 de twrp 3.3.0 da aynı hatayı veriyordu. Twrp 3.2.3 ile hata vermeden kuruluyor.Hocam mi 8 var bende. miui pro flashlarken error 7 hatası veriyor.
Hocam öyle bir satır yok bu romdaKardesim o hatanin cozumu soyle bende ayni hatayi almistim baska bir romda
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Denedim hocam bu cihaz için 4 tane twrp versiyonu var hepsini denedimNote 5 de twrp 3.3.0 da aynı hatayı veriyordu. Twrp 3.2.3 ile hata vermeden kuruluyor.
3.2.3 deneyin.
Hocam öyle bir satır yok bu romda
Mi6 için maalesef yok.Mi6 link nerden buluruz denemek için
Bende de öyle olmuştu 3.2.3 e dönünce düzelmişti. Rom ile ilgili sıkıntı olabilir.Hocam öyle bir satır yok bu romda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim hocam bu cihaz için 4 tane twrp versiyonu var hepsini denedim
Hocam dikkatli bakin. Doğru klasöre gittiğinize ve doğru dosya olduguna emin olun goreceksiniz. Ui printe kadar silinHocam öyle bir satır yok bu romda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim hocam bu cihaz için 4 tane twrp versiyonu var hepsini denedim
Sorunu çözemeyince miui pro sitesine baktım. Mi 8 forumunda bir twrp paylaşılmış dediğiniz gibi 3.2.3 sürümü ilk defa böyle sürüm gördüm. Yükledim çinceydi ve ingilizce yaptım romu flashlayınca oldu. Sorunsuz flashladı. Yorumunuz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İlerde benim gibi yapamayanlar olursa bu mesajı dikkate alsın.Bende de öyle olmuştu 3.2.3 e dönünce düzelmişti. Rom ile ilgili sıkıntı olabilir.