- Adım
- Mi 6
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 5
Mi 6 mı bu hocam?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir9.5.23 sagit
Mi 6 mı bu hocam?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir9.5.23 sagit
Evet mi6 içinMi 6 mı bu hocam?
Teşekkürler hocam nasıl denediniz sanırım sorun varmıEvet mi6 için
Hayır denemedim. Model adından mi6 olduğunu anladim sadece.Teşekkürler hocam nasıl denediniz sanırım sorun varmı
Miui hesap kimliğinizi gizlemenizi öneririm.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
suat abi bütün custom romlarda 30....25.. sürümlerinde siriuslarda sebeke sorunu yasıyoruz bunun sebebini bilen yok işin ilginç kısmı sadece türkiyede yok çözüm yolunu bi sekilde bulduk ama güncelleme ile gelen otadan sonra hat giidiyor
eu
mi room
miui pro
vs vs
hepsinde son sürümde hat yok nere ile kime derdimizi anlatacam çin ile gelen beta romu hazırlanan yer sıkıntı derdimizi anlatamazsak bütün romlar türkiye için sıkıntı zira sorun sadece Türkiye siriuslar için geçerli....
Mi note 3 için henüz yayınlanmadı. Test ediliyor hala, Android 9 ile ilgili bazı sorunlar mevcut. Çözülürse eğer yayınlanır, yayınlanıp yayınlanmayağı henüz belli değilŞuan diğer modellere 9.5.30 geldi mi ?
Mi note 3 henüz gelmedi de
Gcam çalışıyor mu ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir9.5.23 sagit