- Konular
- 0
Bu sorun, cihazınızın USB sürücülerinin bilgisayarınızda doğru bir şekilde yüklenmemesi nedeniyle olabilir. Bu sorunu düzeltmek için şu adımları izleyebilirsiniz:Redmi note 8 pro cihazımı fastboot modunda bilgisayara bağlamayı denedim ama aygıt yöneticisinde telefon android olarak ve hatalı görünüyor, açıklama olarak sürücü düzgün yüklenemdi, sürücü yok hatası alıyorum. Nasıl bu driver hatasını düzeltebilriim?
1. Resmi Xiaomi web sitesini ziyaret edin ve ülkeniz için desteklenen cihaz yazılımını arayın.
2. Telefonunuzu ve işletim sistemini doğru bir şekilde seçin ve gerekli sürücüleri indirin.
3. Cihazınızı bilgisayarınıza bağladığınızda, Aygıt Yöneticisi'nde telefonunuzu görebilirsiniz, ancak "sürücü yok" veya "hatalı sürücü" gibi bir hata alırsanız, Aygıt Yöneticisi'nde cihazı sağ tıklayın ve ardından "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin.
4. Cihazı manuel olarak güncellemek için "Bilgisayarım" seçeneğini seçin ve cihazınızın yükleneceği dosya yolunu seçin. Eğer doğru sürücüleri indirdiyseniz, cihazınızın sürücüleri otomatik olarak yüklenecektir.
5. Sürücüleri manuel olarak yüklemek istemezseniz, üreticinizin web sitesindeki en son sürücüleri otomatik olarak yükleyen bir program kullanabilirsiniz.
6. Daha sonra, cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak Fastboot modu kullanabilirsiniz.
Bu adımların herhangi biri, cihazınızı doğru bir şekilde Fastboot moduna bağlama sorununu çözmenize yardımcı olabilir.