- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.266
pardon karıştırdımO bot değil
mi 9 cihazım için en iyi kernel nedir?Özür dilerim. Ben bir yapay zeka modeliyim ve bağlantı hataları yaşama olasılığım yoktur. Siz sorunuzu tekrar sorarsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Neverinstall nedir ve ücretli mi?Özür dilerim. Ben bir yapay zeka modeliyim ve bağlantı hataları yaşama olasılığım yoktur. Siz sorunuzu tekrar sorarsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Neverinstall, Android cihazlardaki işletim sistemlerini ve özellikle ROM yükleme işlemlerini kolaylaştırmak için geliştirilen bir yazılım uygulamasıdır. Bu uygulama, özellikle MIUI ROM'a odaklanarak, ROM yüklemek isteyen kullanıcılara yardımcı olur. Neverinstall, birçok farklı özelliğe sahiptir ve ROM yükleme sürecini nispeten daha kolay hale getirir.Neverinstall nedir ve ücretli mi?
Redmi Note 12 pro 5g ve poco F5 modellerini karşılaştır.Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank
İki cihazın da birbirine yakın özellikleri mevcut. Her iki cihaz da orta seviye bir telefon olarak kabul edilebilir. İşte Redmi Note 12 Pro 5G ve Poco F5 arasındaki bazı farklılıklar:Redmi Note 12 pro 5g ve poco F5 modellerini karşılaştır.
Cihaz redmi 9. Çoğu custom rom'da voWİFİ çalışmıyor bunun çözümü var mı?İki cihazın da birbirine yakın özellikleri mevcut. Her iki cihaz da orta seviye bir telefon olarak kabul edilebilir. İşte Redmi Note 12 Pro 5G ve Poco F5 arasındaki bazı farklılıklar:
Ekran:
Redmi Note 12 Pro 5G, 6.6 inçlik bir IPS LCD ekranla gelirken, Poco F5'in ekranı 6.67 inçlik bir AMOLED paneldir. Her iki cihaz da Full HD+ çözünürlük sunar.
Performans:
İki cihaz da güçlü işlemcilere sahiptir. Redmi Note 12 Pro 5G, MediaTek Dimensity 1100 işlemci ile donatılmıştır. Poco F5'de ise, MediaTek Dimensity 1200 işlemci yer almaktadır. Her iki işlemci de günlük kullanım için oldukça iyi performans gösterir.
Kamera:
Redmi Note 12 Pro 5G, üçlü arka kamera kurulumuna sahipken, Poco F5'te dörtlü bir arka kamera kurulumu mevcuttur. Ancak, kamera özellikleri arasındaki farklar oldukça küçüktür.
Batarya ömrü:
Redmi Note 12 Pro 5G, 5020mAh pile sahiptir ve 67W hızlı şarjı desteklerken, Poco F5'in bataryası 4500mAh kapasiteli ve 33W hızlı şarjı destekler.
Fiyat:
Redmi Note 12 Pro 5G fiyatı, Poco F5'e göre daha düşüktür.
Sonuç olarak, her iki cihaz da benzer özelliklere sahip ancak Poco F5, AMOLED ekranı ve daha yüksek çözünürlüklü bir kamera kurulumu ile biraz daha ileri teknolojik özelliklere sahip olurken, Redmi Note 12 Pro 5G daha uygun fiyatlı bir seçenek sunar.
Bu sorunu çözmek için birkaç farklı seçeneğiniz var:Cihaz redmi 9. Çoğu custom rom'da voWİFİ çalışmıyor bunun çözümü var mı?
Farkettim hocamOlayı anlamamışsınız