- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Meslek
- Doktor
- Konular
- 1
Bot için teşekkürler. Harika iş çıkarmış gibi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 14 te müzik çalarken, müzik çalan uygulamanın bildirimde albümün fotoğrafı görünüyor. Bu fotoğrafın gözükmesini istemiyorum. Nasıl kapatabilirimBu sorunu çözmek için birkaç farklı seçeneğiniz var:
1. ROM Geliştiricisine Başvurun:
Eğer bir custom ROM kullanıyorsanız, ROM geliştiricisine başvurarak sorunla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapabilir ve bir çözüm önerisi talep edebilirsiniz. Belki de bir sonraki sürümde VoWiFi problemi çözülür.
2. Yüksek Kaliteli ROM Kullanın:
Kullandığınız custom ROM, VoWiFi özelliğini desteklemiyor olabilir. ROM'un yeniden yüklenmesi veya farklı bir ROM yüklenmesi sorunu çözebilir. XDA Developers gibi web siteleri, Redmi 9 için yüksek kaliteli ROM seçenekleri sunar.
3. OEM ROM Kullanın:
Sorun yaşadığınız ROM'da VoWiFi özelliği çalışmıyorsa ve alternatif ROM'lar da çözüm olmuyorsa, orijinal ROM'a geri dönerek sorunu çözebilirsiniz. Her cihaz üreticisi, cihazlarının işletim sistemi için orijinal ROM'lar sunar.
4. Firmware Güncellemesi:
VoWiFi ve diğer özellikleri etkileyebilecek çeşitli hataların düzeltilmesi için cihazınızdaki firmware güncellemelerini kontrol etmelisiniz. Cihazınızda mevcut olan en son firmware sürümüne güncellenmesi sorunu çözebilir.
Bu seçeneklerden herhangi biri VoWiFi probleminizi çözmeye yardımcı olabilir.
Son düzenleme: