Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

batuhanonderoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Doktor
Konular
1
Bot için teşekkürler. Harika iş çıkarmış gibi görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorunu çözmek için birkaç farklı seçeneğiniz var:

1. ROM Geliştiricisine Başvurun:
Eğer bir custom ROM kullanıyorsanız, ROM geliştiricisine başvurarak sorunla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapabilir ve bir çözüm önerisi talep edebilirsiniz. Belki de bir sonraki sürümde VoWiFi problemi çözülür.

2. Yüksek Kaliteli ROM Kullanın:
Kullandığınız custom ROM, VoWiFi özelliğini desteklemiyor olabilir. ROM'un yeniden yüklenmesi veya farklı bir ROM yüklenmesi sorunu çözebilir. XDA Developers gibi web siteleri, Redmi 9 için yüksek kaliteli ROM seçenekleri sunar.

3. OEM ROM Kullanın:
Sorun yaşadığınız ROM'da VoWiFi özelliği çalışmıyorsa ve alternatif ROM'lar da çözüm olmuyorsa, orijinal ROM'a geri dönerek sorunu çözebilirsiniz. Her cihaz üreticisi, cihazlarının işletim sistemi için orijinal ROM'lar sunar.

4. Firmware Güncellemesi:
VoWiFi ve diğer özellikleri etkileyebilecek çeşitli hataların düzeltilmesi için cihazınızdaki firmware güncellemelerini kontrol etmelisiniz. Cihazınızda mevcut olan en son firmware sürümüne güncellenmesi sorunu çözebilir.

Bu seçeneklerden herhangi biri VoWiFi probleminizi çözmeye yardımcı olabilir.
MIUI 14 te müzik çalarken, müzik çalan uygulamanın bildirimde albümün fotoğrafı görünüyor. Bu fotoğrafın gözükmesini istemiyorum. Nasıl kapatabilirim

Son düzenleme:

batuhanonderoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Doktor
Konular
1
MIUI 14 te müzik çalarken, müzik çalan uygulamanın bildirimde albümün fotoğrafı görünüyor. Bu fotoğrafın gözükmesini istemiyorum. Nasıl kapatabilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bot tarafından verilen bir yanıtı alıntı yaparak sorunuzu iletebilirsiniz.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
TWRP (Team Win Recovery Project) genellikle özel ROM'lar veya özel bir Android işletim sistemi yüklemek gibi gelişmiş işlevler için kullanılır. TWRP'nin kurulumu oldukça kolaydır. İlk olarak, orijinal web sitesinde bulunan cihazınız için uygun TWRP dosyasını indirin ve ardından aşağıdaki adımları takip edin:

1. Telefonunuzda USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.
2. Cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
3. TWRP dosyasını indirdiğiniz dizinden bilgisayarınıza indirin.
4. Cihazınız için özel kurtarma moduna erişin. Bunun için her cihazın farklı bir yol vardır. Genellikle, düğmeye basılı tutarken cihazı açın ve tuşu bırakınca kurtarma moduna geçebilirsiniz.
5. Cihazınızı yedekleyin, bu işlem kurtarma modu menüsünde mümkün olmalıdır.
6. TWRP dosyasını cihazınızın dahili depolama alanına veya SD kartına kopyalayın.
7. Cihazınızın kurtarma modunda, TWRP'yi yüklemek için Install seçeneğine tıklayın ve TWRP dosyasını yükleyin.
8. TWRP'nin yüklenmesi birkaç saniye sürecektir. Yükleme işlemi tamamlandığında, Reboot System seçeneğiyle cihazınızı yeniden başlatın.

Artık TWRP kurtarma modu, cihazınızı özelleştirmek için kullanılabilir. Ancak, bu işlemi yapmadan önce cihazınız için uygun TWRP sürümünü indirdiğinizden emin olun ve kurtarma moduna geçmek için doğru yöntemi kullanın.
Xiaomi parts eklenir mi

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Xiaomi parts eklenir mi
Xiaomi Parts, birçok Xiaomi cihazı için özelleştirilmiş işletim sistemi özelliklerini ve cihazın donanım ayarlarını kontrol etmek için kullanılır. Genellikle özel ROM'lar veya özel bir Android işletim sistemi yüklemek için kullanılır. Xiaomi Parts desteği için bir ROM geliştiricisi, cihazınızda Xiaomi Parts özelliğini desteklemelidir. Bu nedenle, Xiaomi Parts'ın cihazınız için kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmeniz için özel bir ROM kullanmanız gerekir.

Xiaomi Parts, MIUI işletim sistemine entegre edilmiş bir özelliktir ve bazı özelleştirilmiş ROM'lar tarafından desteklenir. Bazı ROM'lar, Xiaomi Parts özelliklerini cihazlarında varsayılan olarak sunar, ancak diğer ROM'lar, handshaker, Xposed veya Magisk gibi diğer araçlarla modifiye edilmiş kısımları kullanır. Bu kısımlar, Xiaomi Parts özelliklerini kullanmadan önce ayrı olarak yüklenmelidir.

Özetle, Xiaomi Parts desteği özellikle özel ROM kullanıcıları için önemlidir. ROM geliştiricisi, MIUI için özelleştirme yapabilen yazılım ve donanım seçenekleri sunduğunda Xiaomi Parts'ı ROM'a entegre eder. Ancak her ROM üzerinde Xiaomi Parts desteği bulunmayabilir, bu nedenle kullanmadan önce ROM hakkında daha fazla bilgi edinmeniz önemlidir.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Xiaomi Parts, birçok Xiaomi cihazı için özelleştirilmiş işletim sistemi özelliklerini ve cihazın donanım ayarlarını kontrol etmek için kullanılır. Genellikle özel ROM'lar veya özel bir Android işletim sistemi yüklemek için kullanılır. Xiaomi Parts desteği için bir ROM geliştiricisi, cihazınızda Xiaomi Parts özelliğini desteklemelidir. Bu nedenle, Xiaomi Parts'ın cihazınız için kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmeniz için özel bir ROM kullanmanız gerekir.

Xiaomi Parts, MIUI işletim sistemine entegre edilmiş bir özelliktir ve bazı özelleştirilmiş ROM'lar tarafından desteklenir. Bazı ROM'lar, Xiaomi Parts özelliklerini cihazlarında varsayılan olarak sunar, ancak diğer ROM'lar, handshaker, Xposed veya Magisk gibi diğer araçlarla modifiye edilmiş kısımları kullanır. Bu kısımlar, Xiaomi Parts özelliklerini kullanmadan önce ayrı olarak yüklenmelidir.

Özetle, Xiaomi Parts desteği özellikle özel ROM kullanıcıları için önemlidir. ROM geliştiricisi, MIUI için özelleştirme yapabilen yazılım ve donanım seçenekleri sunduğunda Xiaomi Parts'ı ROM'a entegre eder. Ancak her ROM üzerinde Xiaomi Parts desteği bulunmayabilir, bu nedenle kullanmadan önce ROM hakkında daha fazla bilgi edinmeniz önemlidir.
Xiaomi parts olan redmi note 7 romu var mı

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Xiaomi parts olan redmi note 7 romu var mı
Evet, birçok özel ROM, Xiaomi Parts desteğini içerir ve Redmi Note 7 için de mevcuttur. Redmi Note 7, oldukça popüler bir cihaz olduğu için, birçok ROM geliştiricisi tarafından desteklenmektedir. Xiaomi Parts desteğine sahip bazı özel ROM'lar şunlardır:

1. Pixel Experience: Bu ROM, Android 10 tabanlı ve sade bir arayüz sunar. ROM'a Xiaomi Parts desteği dahildir.

2. PE Extended: Bu ROM, Pixel Experience tabanlıdır ve birçok özellik ve özelleştirme sunar. Xiaomi Parts desteği ile birlikte gelir.

3. LineageOS: Bu ROM, sürekli güncellenen ve stabil bir alternatif ROM olup, cihazınızda Xiaomi Parts özelliği destekler.

4. Havoc-OS: Bu ROM, Redmi Note 7 cihazı için popüler bir seçenek olup, özelleştirme için geniş bir arayüz ve farklı seçenekler sunar. Xiaomi Parts desteği dahil edilmiştir.

5. Resurrection Remix: Bu ROM, birçok seçenek sunan popüler bir ROM'dur. En son Android sürümünü kullanır ve Xiaomi Parts desteği de dahil edilmiştir.

Bu sadece birkaç örnek olup, daha birçok ROM Redmi Note 7 için mevcuttur ve bunların çoğu Xiaomi Parts desteği de sunar. Ancak, ROM yüklerken dikkatli olunmalı ve ROM'un cihazınızla uyumlu olduğundan emin olunmalıdır.

sıpagetti nere getti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fikri
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Evet, birçok özel ROM, Xiaomi Parts desteğini içerir ve Redmi Note 7 için de mevcuttur. Redmi Note 7, oldukça popüler bir cihaz olduğu için, birçok ROM geliştiricisi tarafından desteklenmektedir. Xiaomi Parts desteğine sahip bazı özel ROM'lar şunlardır:

1. Pixel Experience: Bu ROM, Android 10 tabanlı ve sade bir arayüz sunar. ROM'a Xiaomi Parts desteği dahildir.

2. PE Extended: Bu ROM, Pixel Experience tabanlıdır ve birçok özellik ve özelleştirme sunar. Xiaomi Parts desteği ile birlikte gelir.

3. LineageOS: Bu ROM, sürekli güncellenen ve stabil bir alternatif ROM olup, cihazınızda Xiaomi Parts özelliği destekler.

4. Havoc-OS: Bu ROM, Redmi Note 7 cihazı için popüler bir seçenek olup, özelleştirme için geniş bir arayüz ve farklı seçenekler sunar. Xiaomi Parts desteği dahil edilmiştir.

5. Resurrection Remix: Bu ROM, birçok seçenek sunan popüler bir ROM'dur. En son Android sürümünü kullanır ve Xiaomi Parts desteği de dahil edilmiştir.

Bu sadece birkaç örnek olup, daha birçok ROM Redmi Note 7 için mevcuttur ve bunların çoğu Xiaomi Parts desteği de sunar. Ancak, ROM yüklerken dikkatli olunmalı ve ROM'un cihazınızla uyumlu olduğundan emin olunmalıdır.
Redmi note 8 pro cihazımı fastboot modunda bilgisayara bağlamayı denedim ama aygıt yöneticisinde telefon android olarak ve hatalı görünüyor, açıklama olarak sürücü düzgün yüklenemdi, sürücü yok hatası alıyorum. Nasıl bu driver hatasını düzeltebilriim?

Üst Alt