- Adım
- Murat
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 12
arkadaşlar şimdilik miui 7 yükleyin derim şarj sorunu yok başka problem yok stabil gayet iyi..
6.6.3 teki problem bendede google haritalarda ara aara yapıyordu çözüm bulamadım. bu yeni versiyondada gapps probleminden dolayı yine mecburen vazgeçmek zorunda kaldım miui den. en sevdiğim rom olmasına rağmen mecburen başka rom kurdum stabil olana kadar. başka rom denemek isteyen arkadaşlara hız değil ama görsele önem verenler için firstflight v6 romu öneriyorum xda da konusu var. bu rom düzelene kadar idare der. note7 temasıyla gayet şık bir rom. bir miui olmasada.
onu yükledim sorunda 3g den internet kullanımına izin vermiyor internet ayarlarını yapamadım mesaj olarak internet ayarları gelmiyor playstore yükledim ama 2 gün sonra bi güncelleme geldi onuda yükledim sonra play store gitti bi sitede vidyolu bi kurulum yayınlamışlar newgoogle instal diye nedense onuda yüklerlen yarıda kalıyor çözüm bulan varsa romun başka bi problemi yok6.10.12 sürümüne bende yükleyemedim.
6.10.31 sürümünü yükle. onda yükleniyor gapps.
iki sürümde de şarj sorunu devam etmekte
arkadaşlar uğraşmayı seven tabiki de uğraşabilir ama Biraz sabredersek eminim bu romunda problemlerini gidereceklerdir tekrar söylüyorum miui 7
bende 6.6.3 kullanıyorum şimdiye kadar söylediğin tarz bi sıkıntı yaşamadım.. sıkıntı yaşamadım genel olarak wifi kamera hepsi gayet stabil çalışıyor ..miui7 6.6.3 kullanıyorum genelde. arada bir açılış ekranında kısır döngüye girip kalıyor. data vipe cache yapmadan da düzelmiyor. bu benim için büyük sorun. miui7 de en stabil sürüm hangisidir acaba?
bende 6.6.3 kullanıyorum şimdiye kadar söylediğin tarz bi sıkıntı yaşamadım.. sıkıntı yaşamadım genel olarak wifi kamera hepsi gayet stabil çalışıyor ..