- Adım
- Murat
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 12
kardeşim otagüncellemesi yok bildiğim kadarıyla.. güncel romu indirip kurman lazımNerden Güncelliyoruz bilen varmı
kardeşim otagüncellemesi yok bildiğim kadarıyla.. güncel romu indirip kurman lazımNerden Güncelliyoruz bilen varmı
kardeşim otagüncellemesi yok bildiğim kadarıyla.. güncel romu indirip kurman lazım
kardeş bende yeni baktım 6.11.5 sürümü çıkmış buda linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yukarda gapss de var Merih kardeşimizin yazdığı mesajda takip linki de var..
Ben şimdi kullanıyorum eski sürümüne göre çok hataları var mesela hala türkçe karakter sorunu var tema değiştirince belli bir süre sonra varsayılan temaya geri dönüyor google play sorunu vardı çözdüm halen kullanıyorum hala hataları var bakalım yeni sürüm bulana kadar böyle idare edecezkardeşler 6.11.5 sürümünü deneyen var mı acaba? bide ota dosyası var 9 mb romun tamamını indirmektense onu indireyim dedim ama yükleyemedim bilen var mı nasıl olacağını?
anladım kardeş teşekkürler..Ben şimdi kullanıyorum eski sürümüne göre çok hataları var mesela hala türkçe karakter sorunu var tema değiştirince belli bir süre sonra varsayılan temaya geri dönüyor google play sorunu vardı çözdüm halen kullanıyorum hala hataları var bakalım yeni sürüm bulana kadar böyle idare edecez