- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bahsettiğim konudakini uygularsanız değişim mutlaka olacaktır. Ses motorları konusuna gelince belki sizin kullandığınız romda zaten stok olarak ses motoru güncellenmiş geliyordur.Magisk üzerinden kendi içinden arama yapıp Viperi buldum ve bunu magisk ile kurdum daha önce. Ama bir değişim gözleyemedim seste. Lakin paylaştığınız konudaki gibi detaylı bir kurulum yapmamıştım. Değişim olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim.
Hatırlarsanız ses çıkış sorunu konusunda tartışıyorduk.Bende mi9 t pro'da global sürüm kurulu idi. Ses çok kötü çıkıyordu kulaklıktan. Neyse telefondaki işlerimi bitirince bende twrp kurdum ve eu rom yükledim. Tabi magisk'de kurdum. Eu rom kurduktan sonra hemen sesi kontrol ettim. Global rom'a göre kat kat daha güzel ses çıkışı var kulaklıktan. Daha sonra sizin bahsettiğiniz bu konudaki ses motorlarını da kurayım. Daha iyi sonuç alırım diye ama nafile. Hangi motoru kurduysam eu'da ses kalitesi hiç değişmedi. Viper'ı da dediğim gibi magisk üzerinden kurmuştum. Ondaki ayarları kapatıp açıyordum ama ses üzerinde her hangi bir etkisi olmamıştı. O yüzden hem kendi konuma hemde bu konuya yazdım. Bakalım dediğiniz şekilde bir kurulum yapayım belki ses de bir değişiklik olur.