Ben 9T Pro da denedim sizin cihazınız içinde Uyumlu Hocam uygun dosyayı indirip deneyebilirsiniz.Selamlar. Acaba mi 9t MIUI 12 de deneyen oldu mu?
Tamamdır hocam deneyeyim teşekkürlerBen 9T Pro da denedim sizin cihazınız içinde Uyumlu Hocam uygun dosyayı indirip deneyebilirsiniz.
Hocam kullandığınız cihaz modeli neydi, birde MIUI 12 rom mu kullanıyorsunuz?Ses motorlarının işe yaramama nedeni nedir acaba? Buradaki anlatıldığı gibi twrp'den flashlıyorum ama seste hiçbir değişim olmuyor. Eu rom'da nasıl ses çıkıyorsa öyle ses çıkıyor.
Evet miui 12.0.3 eu stabil rom yüklü. Mi9t pro.Hocam kullandığınız cihaz modeli neydi, birde MIUI 12 rom mu kullanıyorsunuz?
Hocam ben 9T Pro/ K20 Pro kullanıyorum eu Stabilde denemedim ama Beta'da çalışıyordu, bu arada en son pulse audio 3.4 yayınlanmıştı onu denediniz mi? Yada Sound aliveEvet miui 12.0.3 eu stabil rom yüklü.
Hocam ben 9T Pro/ K20 Pro kullanıyorum eu Stabilde denemedim ama Beta'da çalışıyordu, bu arada en son pulse audio 3.4 yayınlanmıştı onu denediniz mi? Yada Sound alive
Hocam üzerine Viper Dolby gibi FX leri kurarsanız faydalı olabilir.Hepsini denedim hatta 5 dakika önce Harman Kardon'u deneyeyim dedim. Bir değişiklik olmadı. Ne biliyim biraz fark ettirir ses olarak ama hiç bir değişiklik anlamıyorum. Kulaklıktan çıkan ses eu rom'da zaten kaliteli idi. Ses motorlarını yükledim aynı kalite devam ediyor. Seste en ufak bir değişiklik almıyorum.
Magisk üzerinden kendi içinden arama yapıp Viperi buldum ve bunu magisk ile kurdum daha önce. Ama bir değişim gözleyemedim seste. Lakin paylaştığınız konudaki gibi detaylı bir kurulum yapmamıştım. Değişim olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim.Hocam üzerine Viper Dolby gibi FX leri kurarsanız faydalı olabilir.
Mod - [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus
Hocam üzerine Viper Dolby gibi FX leri kurarsanız faydalı olabilir.
Mod - [AUDIO EQ • FX] Android 10 [MIUI12 ~ AOSP ~ MIUI11] Viper4Android + Dolby Digital Plus