Hocam gitmemesi lazım, Root şart değil TWRP ile yükleme yapıyorsunuz.Hocam telefondan hi-fi seçeneği gidiyormu birde root gereklimi ?
Hocam,Sırf harman ismini gördüğüm için denemek istedim Mi 9 cihazımda, ancak pek verim alamadım. Hem ses düzeyinde bir alçalma hissettim hemde son seste dinlerken, hem kulaklıkta hemde hoparlörde arasıra cızırtılar geliyor. Sonuç olarak miui' nin stok sisteminden, belirgin derecede düşük kaliteli ve seviyeli bir ses aldım. Diğerlerini ise deneme ihtiyacı duymadım.
Ancak paylaşım harika, bu tür ilginç geliştirme ve modları görmek oldukça keyifli.
Hocam Mi Note 10 ile Donanım olarak benzerler isterseniz yedeğini alıp deneyebilirsiniz olmuyorsa da yayınlanmasını bekleyebilirsiniz.Mi note 10 lite için uyumlu mudur?
Hocam sizin cihazınız Grus olan.dostum bu yeni sürüm içinde bir sürü isimde davinci vs gibi klasör var hangisi kurulacak mi9se miroom için miui12 bu arada
Uyumlu Hocam, TWRP ile yükleyebilirsiniz.Bu harman kardon mi 8 lite için uyumlu mu root atmadan yükleniyor mu sadece twrp yüklesek yeterli mi hiç denemedim bunları o yüzden soruyorum