Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi yapmışssınız. Hocam aslında Miui11 için şöyle bir yol izleyebilirsiniz deneyimleyip bizede bilgi verirsiniz hem... Bu yükleme ile vendorda 3 klasörde güncelleme yapıyor.
etc
lib/soundfx
lib64/soundfx
>>Önce ne olur ne olmaz diye bu 3 klasörün yedeğini Root Explorer gibi bir uygulama ile alalım.
>>Sonra yüklemek istediğimiz ses motorunu arşivden çıkaralım.
>>En son olarakta arşivden çıkardığımız dosyaları gerekli yerlere kopyala-değiştir yapalım.
Eğer bir sorunla karşılaşırsanız Root Explorer yada TWRP nin dosya yöneticisiyle yedeklediğiniz dosyaları tekrardan değiştirebilirsiniz...
Hocam birde konudaki 3 ses motorunun üzerine bahsettiğiniz müdülleri kurupta deneyebilirsiniz. Ben Viperlede ve JamesDSP ile de denedim sıkıntısız bir şekilde kulanmıştım.
Mi 9t masik x 13.1 kurulu. Kısaca anlatayım üçünüde denedim. Benim en hoşuma giden sound alive oldu. Normal de Viper olmadan müzik dinlemem. Fakdat stellio da Rock seçip müziğin keyfini çıkartıyorum. Süper olmuş. Kulaklık mi airdots. Viper e gerek kalmadı. Gerisini siz düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal de hep son ses dinlerim. Ama bu serer yarım saat sonra kısmak zorunda kaldım sedece yükseklik değil kalite de çok iyi oluş. Adamlara helal olsun gercketen. Neler ile uğraşıyorlar. Özeniyorum yalan yok.
Evet mi 8 lite cihazımda 3 ses motorunuda denedim.
1-Sound alive kulaklıklarda en iyi ses veren olduğunu düşünüyorum (cihazdan cihaza değişebilir). Ama sesi fazla yükseltiyor. Şarkıdan çıkan sesi olduğundan farklı yapıyor gibi geldi bana diğer motorlar bu konuda daha dengeli. Hoparlörde ise ses kalitesi kulaklıklar kadar iyi ancak mono değilde stereo hoparlörler için tasarlanmış gibi benim hoparlörde biraz sönük kaldı .
2-Pulse audio hoparlörlerde dolby gibi bir tık daha yüksek ses verdi ve kalitesi tatminkar ancak kulaklıkta sesi boğuyor gibi geldi beğenmedim.
3-Harman kardon kullandığım eu beta ses motoruyla aynı kalitede geldi farkını anlayamadım. Uzun kullanımda ise eu beta ses motoruna kıyasla fazlalıklar ayıklanmış . Gürültü daha az ve sesi daha doyurucu buldum . Bana göre en ideal ses motoru budur.
Hepsini her twrp de vendör u açıp yükledim. Bu motorların yanına ek ainur narsil ve dolby kullanıyorum . Uygun kombini yakalayabilirseniz ses düşündüğünüzden daha harika oluyor. Görüşlerim bu şekilde son buluyor...
Evet mi 8 lite cihazımda 3 ses motorunuda denedim. Kendi izlenimlerim şu şekilde :
1-Sound alive kulaklıklarda en iyi ses veren olduğunu düşünüyorum. Hoparlörde denemedim.
2-Pulse audio hoparlörlerde dolby gibi bi tık daha yüksek ses verdi hoparlörde iyi ama kulaklıkta beğenmedim.
3-Harman kardon kullandığım eu beta ses motoruyla aynı kalitede geldi farkını anlayamadım.
Hepsini her twrp de vendör u açıp yükledim. Diğer ikisini denemedim nlsound beta ainur ileride denerim diye. Görüşlerim bu şekilde sonuçlandı.
Kurulum sonrası ekrana herhangi bir simge geliyor mu? Dolby atmos, dolby digital ve viper kurulu bende. Sound alive yi kurdum ama herhangi bir simge rastlamadım. Belki de uyumsuzluk oldu onca kurulu modülün yanında. Mi9t masik 13.0 romda denedim.