- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 60
keşke diğer cihazlara da olsa
Aynen hocam bende pek bir bilgi bulamadığım için konuya eklememiştim, hatta soru cevap kısmında biri sormuş hangi ses moturu daha iyi diye geliştirici şöyle bir cevap vermiş :4pdada da bu üç ses motoru hakkında farklar açısından bir yönerge bulamadım tamamıyla kullanıcı deneyimine bağlı motorlar sanırım tekrardan teşekkür ederim.
Hocam ben harma olanı yükledim. Miui 12 için olduğunu bildiğim halde benim miui 11 de çalışır diye yükledimcihaz sürekli kendi kendine twrp ye girince uyumlu olmadığını anlayıp kullandığım romu tekrar flaşladım ve normale döndümozgrcvdr hocam değiştirilen dosyalara baktım vendorda 3 klasörde güncelleme yapıyor.
etc
lib/soundfx
lib64/soundfx
Bu klasörler yedekleyipte tekrardan yüklenirsede eskiye dönülebilir ben bu manuel yöntemi tema/yazı tipi/simge gibi durumlarda kullanıyordum sorun çıkmıyordu.
İyi yapmışssınız. Hocam aslında Miui11 için şöyle bir yol izleyebilirsiniz deneyimleyip bizede bilgi verirsiniz hem... Bu yükleme ile vendorda 3 klasörde güncelleme yapıyor.Hocam ben harma olanı yükledim. Miui 12 için olduğunu bildiğim halde benim miui 11 de çalışır diye yükledimcihaz sürekli kendi kendine twrp ye girince uyumlu olmadığını anlayıp kullandığım romu tekrar flaşladım ve normale döndüm
Şimdilik yok hocam TWRP ile kurulum yapılabilir.Magisk ile kurulum yolu yok mudur?
Hocam geliştirici şöyle bir not bırakmışkeşke diğer cihazlara da olsa
Hocam kendisinin hangi ses motorunu kullandığına ancak sürümlerinin ChangeLog kısmından bakabilirsiniz. K20 Pro/ 9T Pro Miui12 nin son sürümünde mesela Sound Alive kullanmıştı ama sonuçta o ses motorlarınında sürümleri var konuda paylaşılan motorların son sürümleri...İnmiyor hiçbiri. Var mı Bi fikriniz. Link 404 hatası veriyor. Sound alive denemek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelttim tamamdır. Tarayıcı hata vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paylaşım için teşekkürler. Bi de merak ettiğim. Acab kendisi yaptığı rom da hangisini kullanıyor. Telegram sayfasinda paylaşım yapmıştı. (masik x)