- Adım
 - mehmet

- Cihazım
 - xiaomi 15

- Meslek
 - sağlık

- Konular
 - 30

hocam merhaba bu rom linki ölmüş canlandıramazmıyızEn günceli v1.0 inception hocam.

Son düzenleme: 

hocam merhaba bu rom linki ölmüş canlandıramazmıyızEn günceli v1.0 inception hocam.
hocam 2 sene önce siz tavsiye etmiştiniz MortalOS u sorunsuzdu aklıma geldi bir bakıyım dosyayıda silmiştim zaten sizde belki mecuttur diye düşündüm dosyaların silindiğini gördüm biraz eskiye maziye gidelim dedim can sıkıntısı siz hangi romdasınız hocam.hidalgo58 hocam,
MortalOS geliştirmeyi bıraktı, sunuculardaki dosyalarıda silinmiş. Çok eski bir rom illa MIUI kullanacaksanız OneOS'u ya da MasikX 11.3 kurun derim.
MIUI 12.5 - OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
teşekkür ederim iyiki varsın hocam sağolun müsait birgün bende deniyim OxygenOS Port romuhidalgo58 hocam, ben şu an OxygenOS Port rom kullanıyorum.
Doğrudur o dönem MortalOS inception paralel yayınlanan MIUI 12 romlara göre daha iyiydi lakin daha sonradan MIUI 12.5 ile OneOS çıktı daha da beğenildi. Arşive baktım varmış hocam, upload ettim, buyrun:
Bu arada ben MIUI 11'den (Masik X 11.3) sonra MIUI romları hiç kullanmadım diyebilirim.
Rica ederim hocam, ne demek, sizler de iyiki varsınız.teşekkür ederim iyiki varsın hocam sağolun müsait birgün bende deniyim OxygenOS Port romu
hocam bende denemek istiyorum sizin linkte ölmüş tekrar upload etme şansınız varmı?hidalgo58 hocam, ben şu an OxygenOS Port rom kullanıyorum.
Doğrudur o dönem MortalOS inception paralel yayınlanan MIUI 12 romlara göre daha iyiydi lakin daha sonradan MIUI 12.5 ile OneOS çıktı daha da beğenildi. Arşive baktım varmış hocam, upload ettim, buyrun:
Bu arada ben MIUI 11'den (Masik X 11.3) sonra MIUI romları hiç kullanmadım diyebilirim.
Buyrun hocam:hocam bende denemek istiyorum sizin linkte ölmüş tekrar upload etme şansınız varmı?
Teşekkür ederim hocam rc9 linkini denedim o çalışıyor onu kurdum bu güncel sürümümü birde nasıl güncelleme yapacağım format data yapmama gerek varmıBuyrun hocam:
Rica ederim hocam, MortalOS'un inception versiyonunda kaynak değişimi olduğundan temiz kurulum yapmanızı öneririm.Teşekkür ederim hocam rc9 linkini denedim o çalışıyor onu kurdum bu güncel sürümümü birde nasıl güncelleme yapacağım format data yapmama gerek varmı