- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Hemen ilk gördüğüm + dan bahsedeyim. İlk açılışda daha hızlı açılıyor cihaz. Çünkü kullandığım açılış animasyonu tamamlanmadan açılışı gerçekleştiriyor. Pil kullanımı canlı duvar kağıdı kullanırsanız mi room 11.0.8 hemen hemen eşdeğer diyebilirim.Yorumlarınızı bekleyeceğim hocam.
Hemen ilk gördüğüm + dan bahsedeyim. İlk açılışda daha hızlı açılıyor cihaz. Çünkü kullandığım açılış animasyonu tamamlanmadan açılışı gerçekleştiriyor. Pil kullanımı canlı duvar kağıdı kullanırsanız mi room 11.0.8 hemen hemen eşdeğer diyebilirim.
Şu anda sadece magisk driver modül ve açılış animasyonu ile kullanıyorum.
Ellerinize saglik hocam
Herkese tavsiye ederim, arayuz olarak cok guzel bir rom olmus. Performans testlerinden sonra tekrar yorumumu ekleyecegim.
Rom gayet iyi fakat masik x ve bunda daha önceden bulunan sorun mevcut buradan kuracak arkadaşlara geliştirici seceneklerinden akıllı ağı açmamalarini tavsiye ederim lakin cihaz yeniden başlatıldığında bootlop oluyor Türkçe dilden kaynaklı olabilir ingilizce kullanan arkadaslarda sorun yoksa yazabilir.
Ben ota'dan geçtim, ilk etapta kastı vs. ama sonradan toparladı, su anda hiç bir hata ve sorun goremedim. onceki surum de ana ekranda donuyordu atıyorum whatsapp a tıklayınca telegram açıyordu vs. inşallah o saçmalık tekrar karsıma cıkmaz, şimdilik akıcı sanki. kilit ekranın daki bildirimler de hiç kararsızlık ve saçmalama kalmamış o guzel olmuş çok stabil.
Orjinal kamera uygulaması çok özellik almış ancak yine de gcam performansı yok, ama o kadar özellik var ki gcam basit kalıyor yanında, yüzer pencere de güzel bir olay. rom un en büyük sıkıntısı bildirim ekranı ile araç çubugu birbirine karışıyor, belki bir ayarı vardır ama yukarıdan aşağıya çekince hangisini acacagı belli olmuyor.
Birde 90hz falan olacak diyorlardi ekran oyle birsey varmiBen 1 ay once aldim telefonu ne bootloader ne root hicbirsey yok yarin ki lansmandan sonra guncellemeler kismindan yukleyebilecekmiyim yoksa yarin cikacak olan da mi beta orjinal surum nezaman gelir bilgisi olan varmi arkadaslar