MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Mi Room Beta Rom 20.7.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Yorumlarınızı bekleyeceğim hocam.
Hemen ilk gördüğüm + dan bahsedeyim. İlk açılışda daha hızlı açılıyor cihaz. Çünkü kullandığım açılış animasyonu tamamlanmadan açılışı gerçekleştiriyor. Pil kullanımı canlı duvar kağıdı kullanırsanız mi room 11.0.8 hemen hemen eşdeğer diyebilirim.
Şu anda sadece magisk driver modül ve açılış animasyonu ile kullanıyorum.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Hemen ilk gördüğüm + dan bahsedeyim. İlk açılışda daha hızlı açılıyor cihaz. Çünkü kullandığım açılış animasyonu tamamlanmadan açılışı gerçekleştiriyor. Pil kullanımı canlı duvar kağıdı kullanırsanız mi room 11.0.8 hemen hemen eşdeğer diyebilirim.
Şu anda sadece magisk driver modül ve açılış animasyonu ile kullanıyorum.

Miu12 de ekran sürem berbattı gerçekten bunda iyi olduğunu söylüyorsunuz hocam hemen geçiyorum buna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ellerinize saglik hocam clap~~
Herkese tavsiye ederim, arayuz olarak cok guzel bir rom olmus. Performans testlerinden sonra tekrar yorumumu ekleyecegim.

Ekran süresi sizde nasıl hocam

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
Rom gayet iyi fakat masik x ve bunda daha önceden bulunan sorun mevcut buradan kuracak arkadaşlara geliştirici seceneklerinden akıllı ağı açmamalarini tavsiye ederim lakin cihaz yeniden başlatıldığında bootlop oluyor Türkçe dilden kaynaklı olabilir ingilizce kullanan arkadaslarda sorun yoksa yazabilir.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Rom gayet iyi fakat masik x ve bunda daha önceden bulunan sorun mevcut buradan kuracak arkadaşlara geliştirici seceneklerinden akıllı ağı açmamalarini tavsiye ederim lakin cihaz yeniden başlatıldığında bootlop oluyor Türkçe dilden kaynaklı olabilir ingilizce kullanan arkadaslarda sorun yoksa yazabilir.

Hocam akıllı ağ harici herhangi bir sorun var mı

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Elinize sağlık archesm hocam. Kurdum gayet güzel görünüyor. Şu ana kadar bir hata görmedim.

Teşekkürler hocam sağolun,
Candy kernel 6.4 ve Sm8150 driverlarını kurdum. CPU testte çok daha stabil ve iyi performans gösterdi.

Mertb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mertb
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Ben 1 ay once aldim telefonu ne bootloader ne root hicbirsey yok yarin ki lansmandan sonra guncellemeler kismindan yukleyebilecekmiyim yoksa yarin cikacak olan da mi beta orjinal surum nezaman gelir bilgisi olan varmi arkadaslar

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ben ota'dan geçtim, ilk etapta kastı vs. ama sonradan toparladı, su anda hiç bir hata ve sorun goremedim. onceki surum de ana ekranda donuyordu atıyorum whatsapp a tıklayınca telegram açıyordu vs. inşallah o saçmalık tekrar karsıma cıkmaz, şimdilik akıcı sanki. kilit ekranın daki bildirimler de hiç kararsızlık ve saçmalama kalmamış o guzel olmuş çok stabil.

Orjinal kamera uygulaması çok özellik almış ancak yine de gcam performansı yok, ama o kadar özellik var ki gcam basit kalıyor yanında, yüzer pencere de güzel bir olay. rom un en büyük sıkıntısı bildirim ekranı ile araç çubugu birbirine karışıyor, belki bir ayarı vardır ama yukarıdan aşağıya çekince hangisini acacagı belli olmuyor.

Kontrol merkezi kısımını,
Ayarlar - Ekran - Durum çubuğu - Kontrol Merkezi sekmesini kapatarak eski halinde kullanabilirsiniz.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

Mertb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mertb
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Ben 1 ay once aldim telefonu ne bootloader ne root hicbirsey yok yarin ki lansmandan sonra guncellemeler kismindan yukleyebilecekmiyim yoksa yarin cikacak olan da mi beta orjinal surum nezaman gelir bilgisi olan varmi arkadaslar
Birde 90hz falan olacak diyorlardi ekran oyle birsey varmi

Üst Alt