- Adım
- raşit
- Cihazım
- xiaomi redmi 7
- Konular
- 4
Üstadım ben yükledim hiç bir farka şu ana kadar rastlamadım ?
Gayet stabil diyebilirim. Hiçbir hata ile karşılaşmadım. Pil süresi de oldukça tatmin edici. Tavsiye ederim. Miui harici rom kullanmayı sevmiyor iseniz kullanılabilecek en uygun rom.Eu Beta 20.12.9 yükleyen var mı arkadaşlar son durum nedir fark nedir.
Ben de kullanıyorum, ve arkadaşa katılıyorum.Gayet stabil diyebilirim. Hiçbir hata ile karşılaşmadım. Pil süresi de oldukça tatmin edici. Tavsiye ederim. Miui harici rom kullanmayı sevmiyor iseniz kullanılabilecek en uygun rom.
Ben de kullanıyorum, ve arkadaşa katılıyorum.
Selamlar, mevcut kullanmakta olduğum rom miui 11 eu beta 20.3.27 aylardır güncellemiyorum. Her sürümde hata ve pil optimizasyonu ile ilgili sıkıntılar var olduğundan geçmek istemedim. Bu sürüme dair yorumlar olumlu yönde roma geçerken format data yapmak gerekli mi yoksa wipe data yaptıktan sonra install diyip direkt kursam olur mu? Yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Eu stabil şarj süresi betada daha iyi.Gayet stabil diyebilirim. Hiçbir hata ile karşılaşmadım. Pil süresi de oldukça tatmin edici. Tavsiye ederim. Miui harici rom kullanmayı sevmiyor iseniz kullanılabilecek en uygun rom.