- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 1
Mi 9T de kamera sapitiyor. İlk selfie denememde on kamera acildi goruntu gelmedi daha sonrasi denemelerimde sikinti yoktu ama yine de bariz bir hata. HDR cekimlerde de sikinti var, ayrica fotografi galeriye girmeden goremiyorsun. Ekrani kilitlerken ust barin saniselik de olsa ekrandan daha erken kapanma sorunu ve otomatik parlaklik sorunu da aynen devam ediyor.
Ah xiaomi ah bir isi de tam yapsan
Simdi bu beta falan filan diyecekler gelicek biliyorum...
Tamam beta da kardesim bu cihaza nerden baksan 1 aydir guncelleme vermiyorsun surekli delayed ve sen bu sure zarfinda en son ki sorunlu miui 10 guncellemesi uzerine yenilikleri ekleyip alin size miui 11 diyorsun. Sacmaliga gel yahu. Bari eski versiyonda ki sorunlari coz de ondan sonra miui 11 ver bak simdi eski sorunlarin uzerine bir de kamera eklendi.
Ah xiaomi ah bir isi de tam yapsan
Simdi bu beta falan filan diyecekler gelicek biliyorum...
Tamam beta da kardesim bu cihaza nerden baksan 1 aydir guncelleme vermiyorsun surekli delayed ve sen bu sure zarfinda en son ki sorunlu miui 10 guncellemesi uzerine yenilikleri ekleyip alin size miui 11 diyorsun. Sacmaliga gel yahu. Bari eski versiyonda ki sorunlari coz de ondan sonra miui 11 ver bak simdi eski sorunlarin uzerine bir de kamera eklendi.