MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

hknakv61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Stock roma dön twrp yükle sonra twrp ye gir wipe ye tıkla format data ya tıkla çıkan ekranda yes yazıp onayla ondan sonra telefonunu recovery modunda yeniden başlat reboot tıkla açılan yerde system,bootloader falan yazacak sen orada recovery seç yeniden başlayınca telefonunu bilgisayara bağla ve romu telefonun herhangi bir dizinine at ondan sonra installdan yükle sıkıntı olmaz bende bu şekilde yükledim
dediğini yaptım yine fastbootta kaldı

Berat9306

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beratcan
Cihazım
Mi 9se
Konular
0
Telefondaki veriyi silerek sıfırdan kurulum yapıyor.

Telefonu eski sürüme geçmeden, ayarlar > fabrika ayarlarına dön seçeneği ile sıfırlayın. Kurulum ekranında gmail hesabınıza giriş yapıp yedekten yükleyin.
Eğer yedeklemeniz varsa uygulamalarınız ve verileriniz geri gelir. Yedeklemeniz yoksa yapacak bir şey yok.

Normal güncellemelerde veri ve uygulamalar silinmez. Ama sizin yaptığınız işlem sıfırdan ROM yükleme. Yani güncelleme değil.
Teşekkürler

sohard86

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi Mi 8Lite
Konular
0
4 wipe ne oluyor hocam , 4 kere wipe yapip sonra mi install yapalim ?
Wipedeki 4 seçenek
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Var mı bug olmayan stabil sürüm? her romunda başka bir sorun var.,
25gün önce çıkan romunda kameradan galeriye geçişte problem vardı. basit sorun değil, yapmaları lazımdı 20günde.
Lütfen mesajlarınızda hakaret kabul edilebilecek ifadeler kullanmayınız. Mesajınız düzenlenmiştir.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
dediğini yaptım yine fastbootta kaldı

Xiaomi biraz değişik bir marka bir yöntem deniyorsun işe yarıyor aynı yöntem yarın işe yaramıyor bendr mix 2 var anlattığım şekilde yaptım hiçbir sıkıntı olmadı romda da herhangi bir sıkıntı yok

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Forumdaki fazlalık konuların önüne geçmek için artık buradan devam edeceğiz.

Dikkat
Yeni - Üretken MIUI 11'i güçlendirmek
Yeni - Tam ekranlı cihazlar için optimize edilmiş kapsamlı tasarım
Yeni - Görsel dağınıklığı kaldırmak, dokunma kontrollerini iyileştirmek ve renk kullanımının iyileştirilmesi, sizinle içerik arasında hiçbir şeyin durmadığı bir sistem oluşturmamızı sağladı.

Ortam göstergesi
Yeni - Ortam ekranı şimdi muhteşem dinamik temalarla geliyor. Temel bilgiler ekranda 7/24 görüntülenir.
Yeni - Cihazınızı benzersiz bir imza ile kişiselleştirin.
Yeni - Harika özel efektlerimizle ekranınızı canlı tutun.

Doğa sesleri
Yeni - Yeni alarm zil seslerimizle, doğanın yumuşak sesleriyle uyanın.
Yeni - Bildirim sesleri sizi yormaz. Şimdi, tıpkı doğanın yaptığı gibi, dinamik olarak değişmeye devam ediyorlar.

Mi Paylaş
Yeni - Dosyaları telefondan telefona en yüksek hızlarda aktarın.
Yeni - Mi Share hem telefonlarda hem de bilgisayarlarda çalışır.

Döküm
Yeni - MIUI, doğrudan telefonunuzdan telefonunuzdan 300'den fazla TV modeline video, oyun, belge ve uygulama yayınlamanıza izin verir.
Yeni - MIUI'nin döküm işlevi, tüm hassas şeyleri gizli tutmak için kişisel eşyaları gizlemenizi sağlar.

Baskı
Yeni - Ek uygulamalar yüklemeden fotoğrafları ve dosyaları doğrudan telefonunuzdan basın

Ultra pil tasarrufu
Yeni - Bu özelliği, pilin yalnızca% 5'inde cihazınızı bir bütün güne meydan okumak için kullanın.

Daha fazla özellik
Yeni - Görevler. Notes uygulamasında görevlerinizi yönetin ve düzenleyin. Zamanında bildirimler alın ve yapılanları işaretleyin.
Yeni - Aile bekçi. Arkadaşlarınıza ve ailenize yardımcı olmak için bağlı cihazları kontrol edin.
Yeni - Ekran zamanı. İstatistikleri görüntüleyin ve zamanınızı daha verimli bir şekilde yönetin.
Yeni - Acil Durum SOS. Acil durum rehberinize bir Acil Durum mesajı göndermek için Güç düğmesine 5 kez hızlıca basın.
Yeni - Hızlı cevaplar. Herhangi bir uygulamadan gelen mesajları yanıtlayın.
Yeni - Temalar. Cihazınızı gerçekten eşsiz kılmak için birçok ücretsiz kaynak var.
Yeni - Şifreleri otomatik doldur. Şifreleri cihazınızda saklayın ve istediğiniz zaman kullanın.
Yeni - Takvim. Tüm etkinlikleriniz tek bir yerde.
Yeni - Güvenlik. Cihazınızı koruyun ve optimize edin.
Yeni - Oyun Turbo. Cihazınızı mükemmel bir oyun konsoluna dönüştürün.

Kurulum
Miui10'dan Miui11

Wipe
-System
-Dalvik-

-Cache
İnstall
-Rom
-Root yapacaksanız Magisk

Reboot system yaparak
sorunsuz şekilde geçebilirsiniz.

Cihazınız için android sürüm yükseltmesi mevcut ise format data yapmanız tavsiye edilir.

İndirme Linki

Güncel destek alacak cihaz listesi

Yanında EOL yazan cihazların MIUI 11 itibari ile Güncelleme desteği kesilmiştir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam öncelikle eline sağlık bende zaten eu rom kurulu miui 11 yüklerken wipe yapmaya gerek varmı

Kdiraydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Arkadaşlar mi mix 3 eu beta miui10 vardı. kilidi açık ve twrp var. her zaman yaptığım gibi telefon menüsündeki sistem güncelleme bölümünde miui 11 yükledim. Burda yazıldığı gibi wipe falan yapmadım. Çünkü ne anlama geldiklerini bilmiyorum. Ben telefonu aldığımda böyle geldi. Direkt install dedim ve miui 11 yüklendi. Başka bir işlem yapmamız gerekiyor muydu?

Üst Alt