- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 5
- Konular
- 4
Bundan önceki sürüme dönsem sıkıntı olur mu zip dosyasını indirip kursam
Olmaz twrp den aynı şekilde format data yaparak kur
Bundan önceki sürüme dönsem sıkıntı olur mu zip dosyasını indirip kursam
Olmaz twrp den aynı şekilde format data yaparak kur
Yarın gelirYeni sürüm bugün gelir mi?
Android 10 MIUI 10 kurdum hastasıyım su görüntünün hocam. Gayet iyi fakat uyandırmak için kaldır çalışmıyor bir turluYarın gelir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 dk civarı beklemeniz gerekiyor o ekranda yinede açılmıyorsa format data yapıp rom u yeniden yükleyin PC ye yedek alın rom u format data herşeyi siliyor.s.a yardımcı olabilecek biri varmı ?
1.5 saattir uğraşıyorum çözemedim sorunu.
official miui 11 güncellemesinden sonra eu roma geçmek istedim xiaomi.eu_multi_MI6_20.2.27_v11-9.zip dosyasını twrp ile install ettim ama sonrasında mi logosu ekranında kalıyor.
mi unlocked ekranı geçiyor
mi powered by android kısmında kalıyor.
MIUI 12 - Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı
Dedikleriniz doğru, zahmet edip, üşenmeden ve düzgün bir dille dikkat ederek yazmışsınız. Öncelikle bu çabanız için teşekkür ederim. Ancak düzeltilmesi gereken bir nokta var, izninizle düzeltmeyi ben yapmak isterim. Android sürüm düşürmelerinde 4 wipe yetmez, format data yapmak şarttır. :)...forum.miuiturkiye.net
her şeyi denedim. sürümler arası geçiş vs. hassasiyeti fark eder mi acaba?10 dk civarı beklemeniz gerekiyor o ekranda yinede açılmıyorsa format data yapıp rom u yeniden yükleyin PC ye yedek alın rom u format data herşeyi siliyor.
Orange Fox recovery yada eski sürüm twrp ile deneyin varsa miroom yüklemeyi deneyebilirsiniz. Normalde format data yaptıktan sonra rom yükleyince açılırher şeyi denedim. sürümler arası geçiş vs. hassasiyeti fark eder mi acaba?
yada twrp sürümü vs. ?
twrp de standart eu rom yükleme işlemi nasıl olmalı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20 dk bekledim şu ekranda açılmıyor malesef.