MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Peki bir çözüm buldun mu ne yaptın
Uzun bir süre pixel experience rom kullanıyordum. Onda bu sorunu yaşamadım ama 4g hızı daha yavaş geliyordu. Şimdi eu stabil de eski android sürümüne döndüm şimdilik sıkıntı yok. Bu arada hattınız turkcell mi?

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
Uzun bir süre pixel experience rom kullanıyordum. Onda bu sorunu yaşamadım ama 4g hızı daha yavaş geliyordu. Şimdi eu stabil de eski android sürümüne döndüm şimdilik sıkıntı yok. Bu arada hattınız turkcell mi?
Hattım Vodafone. 1 hafta öncesine kadar miui 10 oreo kullanıyordum öyle bir sorun yoktu. Güncel sürüm rom yükleyince böyle olmaya başladı

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hattım Vodafone. 1 hafta öncesine kadar miui 10 oreo kullanıyordum öyle bir sorun yoktu. Güncel sürüm rom yükleyince böyle olmaya başladı
O zaman dediğiniz gibi rom kaynaklı bir sorun. Ben yine miui 11 e geçtim ama android sürümü 10 dan 9 olan sürüme. Bence çok daha sorunsuz.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Yeni güncelleme bekleme moduna girdi.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Mobil veri açık ama internete girmiyor bağlantı kopuyor sürekli. Yani bir anda gidiyor beklersem 2 dj sonra kendisi tekrar bağlanıyor. Beklemezsem uçak modunu açıp kapatıyorum bağlantı geliyor. Ya miui sürümü ile ya da Android sürümü ile alakası olması kuvvetle muhtemel.
Yok hocam şebeke sorunu ben de aynısı Vodafone ile yaşıyorum lanet olsun, Telekom daha iyi ondan ayrıca 3g de kullan olmuyorsa 4g kullan cayma bedeli yüksek olmasa Telekom a geçeyim ama yüksek depremden sonra böyle oldu Vodafone :)

RAMAZAN68AKSARAY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ramazan
Cihazım
note 4
Konular
1
Mi 8 lite kullanicisiyim 20.3.5 güncellemesini yükledim telefon bı acayip oldu donmalar kasmalar kendi kendine tepki veriyor veya tepkimeler gecikiyor ne yapmamı önerirsiniz

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
Yok hocam şebeke sorunu ben de aynısı Vodafone ile yaşıyorum lanet olsun, Telekom daha iyi ondan ayrıca 3g de kullan olmuyorsa 4g kullan cayma bedeli yüksek olmasa Telekom a geçeyim ama yüksek depremden sonra böyle oldu Vodafone :)
Miui 10 yükledim bakalım bunda olacak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 lite kullanicisiyim 20.3.5 güncellemesini yükledim telefon bı acayip oldu donmalar kasmalar kendi kendine tepki veriyor veya tepkimeler gecikiyor ne yapmamı önerirsiniz
Eski kullandığın sürümü tekrar yüklemeyi dene

Üst Alt