Aynen ben de tam aynı şeyleri yazacaktım benden önce davranmışsınız. Tlf yeniden başlatınca bir süre düzeliyor sonra yine aynı kasmalar başlıyor. Tlf mi6. Umarım düzelir yoksa stabile döncem.Hem mi room hemde eu rom un son betalarını kurup denedim. İkisinde belli süre sonra kasma sorunu var. İlk başlarda gayet güzel çalışıyor sonradan bildirimde ve parmak izinde ana ekranda kasmalar başlıyor. Telefon mi 9 lite.
Bende mi room stable a dönücem mecbur. Aslında normal çalışırken yağ gibi gayet güzel ama sonradan batırıyor gerçekten.Aynen ben de tam aynı şeyleri yazacaktım benden önce davranmışsınız. Tlf yeniden başlatınca bir süre düzeliyor sonra yine aynı kasmalar başlıyor. Tlf mi6. Umarım düzelir yoksa stabile döncem.
Kesiliyor dan kastın neYa beyler bu miui 11 de bir sıkıntı olabilir mi? Mobil veri sık sık kesiliyor uçak moduna almadan düzelmiyor. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda?
Mobil veri açık ama internete girmiyor bağlantı kopuyor sürekli. Yani bir anda gidiyor beklersem 2 dj sonra kendisi tekrar bağlanıyor. Beklemezsem uçak modunu açıp kapatıyorum bağlantı geliyor. Ya miui sürümü ile ya da Android sürümü ile alakası olması kuvvetle muhtemel.Kesiliyor dan kastın ne
Bende de aynı sorun oluyordu neredeyse hergün.Ya beyler bu miui 11 de bir sıkıntı olabilir mi? Mobil veri sık sık kesiliyor uçak moduna almadan düzelmiyor. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda?
Peki bir çözüm buldun mu ne yaptınBende de aynı sorun oluyordu neredeyse hergün.