MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Ana konu ve başlık neden güncellenmiyor?

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Hem mi room hemde eu rom un son betalarını kurup denedim. İkisinde belli süre sonra kasma sorunu var. İlk başlarda gayet güzel çalışıyor sonradan bildirimde ve parmak izinde ana ekranda kasmalar başlıyor. Telefon mi 9 lite.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Hem mi room hemde eu rom un son betalarını kurup denedim. İkisinde belli süre sonra kasma sorunu var. İlk başlarda gayet güzel çalışıyor sonradan bildirimde ve parmak izinde ana ekranda kasmalar başlıyor. Telefon mi 9 lite.
Aynen ben de tam aynı şeyleri yazacaktım benden önce davranmışsınız. Tlf yeniden başlatınca bir süre düzeliyor sonra yine aynı kasmalar başlıyor. Tlf mi6. Umarım düzelir yoksa stabile döncem.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Aynen ben de tam aynı şeyleri yazacaktım benden önce davranmışsınız. Tlf yeniden başlatınca bir süre düzeliyor sonra yine aynı kasmalar başlıyor. Tlf mi6. Umarım düzelir yoksa stabile döncem.
Bende mi room stable a dönücem mecbur. Aslında normal çalışırken yağ gibi gayet güzel ama sonradan batırıyor gerçekten.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Mix 2s için android 10 sürümlü beta ve stabilde rezalet durumda. Bugün android 9 sürümlü son eu Stabil yükledim cihaz yağ gibi akmaya başladı. Ayrıca şarj olayıda baya düzeldi.

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
Ya beyler bu miui 11 de bir sıkıntı olabilir mi? Mobil veri sık sık kesiliyor uçak moduna almadan düzelmiyor. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda?

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
Kesiliyor dan kastın ne
Mobil veri açık ama internete girmiyor bağlantı kopuyor sürekli. Yani bir anda gidiyor beklersem 2 dj sonra kendisi tekrar bağlanıyor. Beklemezsem uçak modunu açıp kapatıyorum bağlantı geliyor. Ya miui sürümü ile ya da Android sürümü ile alakası olması kuvvetle muhtemel.

Üst Alt