MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

9.12.19 Changelog

Değişiklikler...

sistem
Optimize - Sistem panoya mantığına bulut pano veri senkronizasyonunu optimize edildi
Optimize - Aralık 2019'a kadar Android Güvenlik Düzeltme Eki güncellendi. Geliştirilmiş sistem güvenliği.
Düzeltme - Kalın metin, belirli uygulamalarda beklendiği gibi çalışmaması.
Düzeltme - Ayarlardan biri the harfini içeriyorsa, ayarları ararken kilitlenme. [Yalnızca Almanca]

Telefon
Onar - Gelen bir arama olduğunda kilit ekranının arama arayüzünü görüntülememesi problemi düzeltildi.
Optimize - Akıllı IP arama işlevini destekleyin optimize edildi

Uygulama kilidi
Yeni - Yeni sürüm ana sayfa ve ilgili fonksiyon optimizasyonu

Ekranı kilitle, bildirim çubuğu, durum çubuğu
Onar - Kilit ekranını kapattıktan sonra, işaretin hala görüntülenmesine neden olan sorun düzeltildi
Düzeltme - "Kablosuz Ağ" kısayol anahtarının renkli olması sorununu düzeltin
Onar - Bluetooth cihazının kalan gücünün Bazen İkinci alanda görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Yatay ekran durumunda bildirim çubuğunun bazen daraltılmaması sorunu giderildi
Düzeltme - Animasyon dosya indirirken sürekli darbelere devam ediyor.

Ağ yardımcısı
Düzeltme - Açılan pencerenin aşırı trafikle tekrarı düzeltildi
Düzeltme - SIM kart değişiminden sonra anormal şebeke kontrol kuralları sorunu düzeltildi.
Fix - Yavaş yavaş Google oyun indir Sabit

Güvenlik
Yeni - "En son kullanılan" kartı ekle
Optimize - Temizleyicide Koyu mod

Kamera
Düzeltme - Sabit zaman damgası filigranı gün / ay / yıl arasında ayraç göstermemesi

'Bootloader kilidi açık Twrp yüklü olmalıdır'
Kurulum
Global romdan eu roma geçiş
Format Data yapıp çıkan ekrana yes yazıyoruz, geri gelip reboot 'a tıklıyoruz ve recovery seçiyoruz. Cihaz yeniden başlayacak ve recovery modunda yeniden açılacaktır.

Wipe-Advanced wipe kısmına girip
-Data
-System
-Dalvik cache
-Cache yapıp çubuğu kaydırıyoruz ve ardından ana menüye geliyoruz.
İnstall kısmından
-Rom
-Root yapmak isterseniz 'Magisk'
Reboot system yaparak

sorunsuz şekilde geçebilirsiniz.
Eu romda iseniz ve cihazınız için android sürüm yükseltmesi mevcut ise format data yapmanız tavsiye edilir.
Eu romda iseniz ve güncelleme yapacaksanız dalvik cache ve cache wipelerini yapıp İnstall kısmından romu yükleyip yeniden başlatarak güncellemeyi yapabilirsiniz.

İndirme Linki
Önemli Not:
-Android 7 cihazlar hiç MIUI 11 EU BETA almayacak
-Android 8 kullanan cihazlara 'EU BETA' güncelleme desteği 9.10.10 sürümü ile bitmiştir.

Hocam stabil rom da vermiş olduğunuz linkte mi9t için iki sürüm bulunmakta 11.0.2 ve 11.0.3 bende ki sürüm 11.0.2 farkları ne 11.0.3 ile ve bana neden 11.0.3 ayarlardan güncelleme olarak gelmedi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet sevgili EU Beta kullanıcıları, sizlere iyi haberlerim var...ben şahsen Noel nedeniyle, EU bu hafta güncelleme vermez diye düşünmüştüm ama 9.12.26 klasörü hazır, inşallah içini de gece geç saatlerde yada sabaha karşı dolmuş olarak göreceğiz...
takip etmek isteyen için...

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam stabil rom da verilmiş olan linkte mi9t için iki sürüm bulunmakta 11.0.2 ve 11.0.3 bende ki sürüm 11.0.2 farkları ne 11.0.3 ile ve bana neden 11.0.3 ayarlardan güncelleme olarak gelmedi ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
Hocam stabil rom da vermiş olduğunuz linkte mi9t için iki sürüm bulunmakta 11.0.2 ve 11.0.3 bende ki sürüm 11.0.2 farkları ne 11.0.3 ile ve bana neden 11.0.3 ayarlardan güncelleme olarak gelmedi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam stabil rom da verilmiş olan linkte mi9t için iki sürüm bulunmakta 11.0.2 ve 11.0.3 bende ki sürüm 11.0.2 farkları ne 11.0.3 ile ve bana neden 11.0.3 ayarlardan güncelleme olarak gelmedi ?
11.03 Android 9...11.02 ise Android 10

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
11.03 Android 9...11.02 ise Android 10

Hocam bu eu ile ilgili bilgileri nasıl öğrenebilirim yani farklarını hata oranlarını pil performanslarını ?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
Hocam bu eu ile ilgili bilgileri nasıl öğrenebilirim yani farklarını hata oranlarını pil performanslarını ?
Bizzat deneyerek yada aynı romu kullananların yorumları ile, ki ben olsam, bizzat kendim denerdim

Punch

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Bizzat deneyerek yada aynı romu kullananların yorumları ile, ki ben olsam, bizzat kendim denerdim

Siz zaten beta hocam önerirmisiniz betayı peki birde betada oto desteği var mı?

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
Evet sevgili EU Beta kullanıcıları, sizlere iyi haberlerim var...ben şahsen Noel nedeniyle, EU bu hafta güncelleme vermez diye düşünmüştüm ama 9.12.26 klasörü hazır, inşallah içini de gece geç saatlerde yada sabaha karşı dolmuş olarak göreceğiz...
takip etmek isteyen için...

haftaya gelmez bence beta

sertkayasercan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Konular
0
Merhaba Benım bir problemım var ama bu yazılımla halledebilirmiyim bilmiyorum. Mİ 9 T PRO cihazımıyeni aldım ikinci el olarak kutusunda ve arkasındakı barkoddan sorgulatında mi 9 t pro oldugunu goruyorum ancak telefonun hakkında bolumunde k20 pro olarak gozukuyor. ayrıca 4.5g çekim cok kotu bazen benı aradıklarıdna telefonum dahi çalmıyor. Yeni bir rom ile sorunu halledebilirmiyim. Mi 9 t pro olarak gozukmesını sağlayabilirmiyim? Cevaplarınız İçin Teşekkürler.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Merhaba Benım bir problemım var ama bu yazılımla halledebilirmiyim bilmiyorum. Mİ 9 T PRO cihazımıyeni aldım ikinci el olarak kutusunda ve arkasındakı barkoddan sorgulatında mi 9 t pro oldugunu goruyorum ancak telefonun hakkında bolumunde k20 pro olarak gozukuyor. ayrıca 4.5g çekim cok kotu bazen benı aradıklarıdna telefonum dahi çalmıyor. Yeni bir rom ile sorunu halledebilirmiyim. Mi 9 t pro olarak gozukmesını sağlayabilirmiyim? Cevaplarınız İçin Teşekkürler.
İkisi aynı telefon. Çinde k20pro, Çin dışında mi9tpro olarak adlandırılıyor. Eu rom Çin tabanlı rom olduğundan öyle gözükmesi normal. Global rom kurarak bu sorunu halledebilirsiniz ama bence göz ardı etmeniz daha iyi olacaktır çünkü eu romdaki özellikler daha fazla

sertkayasercan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Konular
0
İkisi aynı telefon. Çinde k20pro, Çin dışında mi9tpro olarak adlandırılıyor. Eu rom Çin tabanlı rom olduğundan öyle gözükmesi normal. Global rom kurarak bu sorunu halledebilirsiniz ama bence göz ardı etmeniz daha iyi olacaktır çünkü eu romdaki özellikler daha fazla
Cevap için teşekkür ederim. Şuanda hindistan rom oldugu soylendi bana ama hakkında kısmında Redmi K20 Pro MIUI Global 11.0.3 Kararlı Gozukuyor. Bu Hindistan Romu mu Yoksa Global mi? Ve Rom Değiştirirsem Cihazım Band 20 Sorunu Duzelırmı ?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Cevap için teşekkür ederim. Şuanda hindistan rom oldugu soylendi bana ama hakkında kısmında Redmi K20 Pro MIUI Global 11.0.3 Kararlı Gozukuyor. Bu Hindistan Romu mu Yoksa Global mi? Ve Rom Değiştirirsem Cihazım Band 20 Sorunu Duzelırmı ?
11.0.3.0 yazısının sağındaki kodu söyleyin hangi rom yüklü olduğunu söyleyeyim

Üst Alt