- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Kurmama gerek var mı md numarası değişmemiş zaten pil simgesi eskisine mi dönmüş tekrarkilit ekranı bugu devam ediyor malesef
Kurmama gerek var mı md numarası değişmemiş zaten pil simgesi eskisine mi dönmüş tekrarkilit ekranı bugu devam ediyor malesef
Kurmama gerek var mı md numarası değişmemiş zaten pil simgesi eskisine mi dönmüş tekrar
Geçen hafta Redmi Note 7-ye neden güncelleme gelmedi? Bilen var mı? Galiba Çin versiyonuna Redmi note 7 için 9.12.16 güncellemesi geldi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
9.12.19 Changelog
Değişiklikler...
sistem
Optimize - Sistem panoya mantığına bulut pano veri senkronizasyonunu optimize edildi
Optimize - Aralık 2019'a kadar Android Güvenlik Düzeltme Eki güncellendi. Geliştirilmiş sistem güvenliği.
Düzeltme - Kalın metin, belirli uygulamalarda beklendiği gibi çalışmaması.
Düzeltme - Ayarlardan biri the harfini içeriyorsa, ayarları ararken kilitlenme. [Yalnızca Almanca]
Telefon
Onar - Gelen bir arama olduğunda kilit ekranının arama arayüzünü görüntülememesi problemi düzeltildi.
Optimize - Akıllı IP arama işlevini destekleyin optimize edildi
Uygulama kilidi
Yeni - Yeni sürüm ana sayfa ve ilgili fonksiyon optimizasyonu
Ekranı kilitle, bildirim çubuğu, durum çubuğu
Onar - Kilit ekranını kapattıktan sonra, işaretin hala görüntülenmesine neden olan sorun düzeltildi
Düzeltme - "Kablosuz Ağ" kısayol anahtarının renkli olması sorununu düzeltin
Onar - Bluetooth cihazının kalan gücünün Bazen İkinci alanda görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
Düzeltme - Yatay ekran durumunda bildirim çubuğunun bazen daraltılmaması sorunu giderildi
Düzeltme - Animasyon dosya indirirken sürekli darbelere devam ediyor.
Ağ yardımcısı
Düzeltme - Açılan pencerenin aşırı trafikle tekrarı düzeltildi
Düzeltme - SIM kart değişiminden sonra anormal şebeke kontrol kuralları sorunu düzeltildi.
Fix - Yavaş yavaş Google oyun indir Sabit
Güvenlik
Yeni - "En son kullanılan" kartı ekle
Optimize - Temizleyicide Koyu mod
Kamera
Düzeltme - Sabit zaman damgası filigranı gün / ay / yıl arasında ayraç göstermemesi
'Bootloader kilidi açık Twrp yüklü olmalıdır'
Kurulum
Global romdan eu roma geçiş
Format Data yapıp çıkan ekrana yes yazıyoruz, geri gelip reboot 'a tıklıyoruz ve recovery seçiyoruz. Cihaz yeniden başlayacak ve recovery modunda yeniden açılacaktır.
Wipe-Advanced wipe kısmına girip
-Data
-System
-Dalvik cache
-Cache yapıp çubuğu kaydırıyoruz ve ardından ana menüye geliyoruz.
İnstall kısmından
-Rom
-Root yapmak isterseniz 'Magisk'
Reboot system yaparak
sorunsuz şekilde geçebilirsiniz.
Eu romda iseniz ve cihazınız için android sürüm yükseltmesi mevcut ise format data yapmanız tavsiye edilir.
Eu romda iseniz ve güncelleme yapacaksanız dalvik cache ve cache wipelerini yapıp İnstall kısmından romu yükleyip yeniden başlatarak güncellemeyi yapabilirsiniz.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirÖnemli Not:MIUI 11 - Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz REDMİ 5 Plus Eu...forum.miuiturkiye.net
-Android 7 cihazlar hiç MIUI 11 EU BETA almayacak
-Android 8 kullanan cihazlara 'EU BETA' güncelleme desteği 9.10.10 sürümü ile bitmiştir.
Tam emin değilim ama Android 10a hazırlık yapılıyor diye biliyorumGeçen hafta Redmi Note 7-ye neden güncelleme gelmedi? Bilen var mı? Galiba Çin versiyonuna Redmi note 7 için 9.12.16 güncellemesi geldi.
Teşekkür ederim))Tam emin değilim ama Android 10a hazırlık yapılıyor diye biliyorum
Hocam rica etsem chrome tarayicida kaydirmalarda takilma varmi bakabilirmisiniz ?mi9 11.0.5 kameradan galeriye geçiş çözülmüş, pil performansı artmış, stabilite vs denemesi de yakında yazarım. Gayet başarılı ve hızlı olmuş.
ikon değişmiyor mu kısmını anlamadım diğer kısımlar için sorun yok ben betasındayım stabilide kullananlar memnun betada bir iki bug var sadeceArkadaşlar Selamlar ben global 10.3.3. teyim şuan herşey normal cihazda ama kaşıntılar başladı başıma bela alıcam biliyorum ama EU roma geçmeyi düşünüyorum geçen arkadaşlar memnunmusunuz misal şu bitürlü değişmeyen arama ve mesaj ikonu değişiyormu eu da ve türkçe kullanıyorum son güncel romda sorun yaratıyormu bilgi verebilirseniz sevinirim