- Adım
- Kuzey
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 35
hocam filehostta ben bulamadim bi link atabilirmisin sana zahmetŞimdi güncelledim filehost'ta indirdim. Sıkıntı yok.
hocam filehostta ben bulamadim bi link atabilirmisin sana zahmetŞimdi güncelledim filehost'ta indirdim. Sıkıntı yok.
Hocam denediğim cihaz win7 idi sağolsun trabzonbu tarz bir hatayla bende çok uğraştım tamamen bilgisayarla alakali bir durum, ilk denediğim Windows 10 lu bir laptop du hata alıp durdum sonra işlemi Windows 7 yüklü masaüstünde halledebildim , aklında bulunsun
Benim bilgisayarda win7 idi hocam sağolsun By.TRabZonLu™ hocam duruma el koyup çözüme ulaştırdıbu tarz bir hatayla bende çok uğraştım tamamen bilgisayarla alakali bir durum, ilk denediğim Windows 10 lu bir laptop du hata alıp durdum sonra işlemi Windows 7 yüklü masaüstünde halledebildim , aklında bulunsun
hocam filehostta ben bulamadim bi link atabilirmisin sana zahmet
Benimde aynı oldu. Güncelledim tekrar. Aynı hata olmadı. Bide pil göstergesi değiştiGece mi 9se cihaza eu beta 9.12.19 kurdum. Az önce yine bir güncelleme bildirisi geldi, versiyon yine 9.12.19 ! Bir düzeltme güncellemesi olsa sürüm değişirdi.Anlamadım
Teşekkür ederim hocam. 2 GB daha indirelim bari pil göstergesi içinBenimde aynı oldu. Güncelledim tekrar. Aynı hata olmadı. Bide pil göstergesi değişti
Nasıl yani hocam tekrar indirip kuralım mı? Kilit ekranı bugu var miBenimde aynı oldu. Güncelledim tekrar. Aynı hata olmadı. Bide pil göstergesi değişti
kilit ekranı bugu devam ediyor malesefNasıl yani hocam tekrar indirip kuralım mı? Kilit ekranı bugu var mi