- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Xiaomi mi9t Pro
- Konular
- 0
QFKINXM Olarak gozukuyor11.0.3.0 yazısının sağındaki kodu söyleyin hangi rom yüklü olduğunu söyleyeyim
QFKINXM Olarak gozukuyor11.0.3.0 yazısının sağındaki kodu söyleyin hangi rom yüklü olduğunu söyleyeyim
Anladım Peki Konudaki Eu romunu kurarsam cihazım Mi 9 t pro olarak gozukurmu? ve 4g problemi düzelebilirmi?Global Hindistan romu var hocam
Cihazımın Mi 9 t Pro Olduguna Eminim imei sorgusu ve bandrolde oyle gozukuyor . ama hakkıdan kısmında k20 pro goruyorum cok ilginç Napmak gerekiyor hiç bir fikrim yokİkiside duzelmeyebilir
Hocam ikisi aynı telefon zaten. Önceki mesajımda da söylemiştimCihazımın Mi 9 t Pro Olduguna Eminim imei sorgusu ve bandrolde oyle gozukuyor . ama hakkıdan kısmında k20 pro goruyorum cok ilginç Napmak gerekiyor hiç bir fikrim yok
Tabi aynı ama Band 20 sorunu olmayan bir cihaz elimdeki donanım olarak ancak yazılım yuzunden 4.5g sorunu yasıyorum vodafone ile bu sorunum için zaten rom olayını araştırıyorum hocam.Hocam ikisi aynı telefon zaten. Önceki mesajımda da söylemiştim
Cihazımın Mi 9 t Pro Olduguna Eminim imei sorgusu ve bandrolde oyle gozukuyor . ama hakkıdan kısmında k20 pro goruyorum cok ilginç Napmak gerekiyor hiç bir fikrim yok
Merhaba Cihaza Twrp modu yukledim başarılı oldu ancak redmi ekranında kaldı twrp menuye gecıs yapmıyor ne yapılabilir ?İpucu - Eu Tabanlı Rom K20Pro Mi 9T Pro ya çevirmek
Konu Codered hocama aittir. Hemen hemene hepimizin şikayetçi olduğu konu Eu tabanlı bir rom yüklediğimizde telefonumuzun Redmi Logosu açılması ve Ayarlarda K20 Pro görünmesiydi. Gezinirken bir fix gördüm. İçinden gereksiz gördüğüm dosyaları sildim. Tarafımdan denenmiştir. Kullandığım rom eu...forum.miuiturkiye.net
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk