Mod (Miui11-12) Mi 9 T Pro Widewine L3 olan cihazi L1 yapmak

Massaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erzan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Cihazım mi 9t pro. Aldığım gün eu stabil 11.0.5 kurmuştum hâlâda aynı romdayım ne bir kere güncelledim nede formatladım yaptığım tek değişiklik twrp versiyonu yükselttim. İlk aldığımda l1 iken birşey yapmadığım halde l3 olmuş. Konudaki adımları son çıkan twrp ile denedim olmadı. Birde orange deneyeceğim. Bu arada cihaz eu stabil 11.0.5 hâlâ

fantastictr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
0
İlk aldığımda yedek almıştım onu yüklesem persist duzelirmi

madcyler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihat
Cihazım
MI6
Konular
0
Teşekkürler, ancak benim gibi daha önceden bir şekilde persist flashlandıysa işe yaramıyor, kalıcı olarak L1 yok oluyor ve çözümü yok yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgilere göre. Bundan dolayı persistinize iyi bakın facepalm~~

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201118-110056_DRM_Info.png
    Screenshot_20201118-110056_DRM_Info.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 69

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
Paylaşımınız için teşekkürler hocam, ilgili dosya daha önceleride farklı isimlerle paylaşılmıştı buradaki ve şuan bulamadığım daha eski farklı bir kaç konuda. Konuya küçük bir bilgi eklemek isterim. Bu patch sadece persist'i bozulmamış ve çin tabanlı ROM kullanan cihazlar için geçerli, zira global ve avrupa ROM sürümlerinde bu paket içerisindeki dosyalar stock olarak mevcut.

Persist bozulan telefonlarda ise zaten henüz bir yöntem bulunamadı, bunun nedeni de henüz dijital imzalarda kullanılan şifrelemenin kırılamıyor olması imiş.
sizce şifreleme ne zaman kırılır hocam

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Persist l3 bende malasef olmadı l1 bulundurmadığım için lanet ximi

muhammedkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
SİGORTACI
Konular
2
Merhaba hocam aosp pixel experience kullanıyorum, deneyeceğim inşallah olur.
merak ettiğim bir şey daha var, pixel romu kurduktan sonra sensörlerde sıkıntı olmustu kamera kalibre edilemiyor vs diye ben de çözümü persist kurarak bulmuştum kamera suan sıkıntısız çalısıyor. Persistle oynandıysa çözümü yok demişsiniz simdi bu persist o persist mi :D

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Merhaba hocam aosp pixel experience kullanıyorum, deneyeceğim inşallah olur.
merak ettiğim bir şey daha var, pixel romu kurduktan sonra sensörlerde sıkıntı olmustu kamera kalibre edilemiyor vs diye ben de çözümü persist kurarak bulmuştum kamera suan sıkıntısız çalısıyor. Persistle oynandıysa çözümü yok demişsiniz simdi bu persist o persist mi :D
Evet o. Drm kullanan uygulamalarda kalite sd ye düşüyor artık l3 olunca. Normalde bir çözümü yok ama geçenlerde bir arkadaş stock global romun içerisinden persisti çıkartıp yükleyerek sorunu çözdüğü söylemişti. İsterseniz bir deneyin o şekilde.

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
13
Evet o. Drm kullanan uygulamalarda kalite sd ye düşüyor artık l3 olunca. Normalde bir çözümü yok ama geçenlerde bir arkadaş stock global romun içerisinden persisti çıkartıp yükleyerek sorunu çözdüğü söylemişti. İsterseniz bir deneyin o şekilde.
Yok hocam işe yaramıyor stok dan aldığın persist. Aylar önce sensör hatasından dolayı persist flashlamıştım o günden bugüne l1 yok, stoklardaki de işe yaramıyor

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Şuan bende stock rom mevcut twrp flashlayip patch kursam sıkıntı çıkarmı ? Root gerekiyor mu ?

Üst Alt