Mod (Miui11-12) Mi 9 T Pro Widewine L3 olan cihazi L1 yapmak

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam stabil sürümleri kullananlar memnun değil beta olan sürümün daha kararlı çalıştığını okudum forumda. Bende indirmedim o neden ile Masik iniyor Miroom da indireyim bakalım onlar da L1 olayını çözebilecekmiyim olmaz ise eu stabil kuracağım yine :)

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son stabil sürüm stabil deniliyor hocam.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Alakasız bir soru. Rom nasıl hocam. Geçeyim mi? :D
Hocam ne diyeyim yaklaşık 2 ay Escobar Hocanın romuyla devam ettim. Ardından mimix special olana geçtim onda bazı uygulamaları yüklemede sorun yaşadım. Ardından mi Room stabil olanı kurdum yarım gün sonra betaya geçtim. İki gün kullandım miui pro rom Patchli olanı yükledim akıllı ağ sorun çıkardı bu defa yeniden mi Room betayı yükledim. Bence fena değil gibi ama karar sizin hocam. Batarya durumuna gelince benim oyun oynama alışkanlığım yok, gündüzleri dışarda olduğum için genelde 4g olarak kullanıyor akşam 18.00 den sonra wifi kullanıyorum. Bazen 48 saate yaklaşıyorum.
Bunların içinde en hoşuma giden Escobar Hocanın ilk romu güzeldi. Ancak sanki güncelleme yapmayacak gibi. Onun için farklı arayışlara girişiyorum.

MI 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam ne diyeyim yaklaşık 2 ay Escobar Hocanın romuyla devam ettim. Ardından mimix special olana geçtim onda bazı uygulamaları yüklemede sorun yaşadım. Ardından mi Room stabil olanı kurdum yarım gün sonra betaya geçtim. İki gün kullandım miui pro rom Patchli olanı yükledim akıllı ağ sorun çıkardı bu defa yeniden mi Room betayı yükledim. Bence fena değil gibi ama karar sizin hocam. Batarya durumuna gelince benim oyun oynama alışkanlığım yok, gündüzleri dışarda olduğum için genelde 4g olarak kullanıyor akşam 18.00 den sonra wifi kullanıyorum. Bazen 48 saate yaklaşıyorum.

Ben stabile bi geçeyim gece bakarım. Aslında benim de aklımda mi rom beta var.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4

Miroom Beta mı diyorsunuz şimdi :) ben oyun oynarım pubg oda arada sırada. MiuiPro var ama sertifika yüzünden bu rom dan vazgeçmem lazım. Ancak kuracak rom da karar veremedim L1 de önemli :)

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Miroom Beta mı diyorsunuz şimdi :) ben oyun oynarım pubg oda arada sırada. MiuiPro var ama sertifika yüzünden bu rom dan vazgeçmem lazım. Ancak kuracak rom da karar veremedim L1 de önemli :)

Hocam buradaki yöntemle L1 yükleniyor Mi Room betaya. Stabilde denemedim. Bu arada ben Netflix kullanmıyorum sadece L1 oluyor mu onun için denedim oluyor. Rom hususunda siz karar verin derim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
Hocam buradaki yöntemle L1 yükleniyor Mi Room betaya. Stabilde denemedim. Bu arada ben Netflix kullanmıyorum sadece L1 oluyor mu onun için denedim oluyor. Rom hususunda siz karar verin derim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Masik için denedim şimdi ama olmadı. Burada yazanları harfiyen yapıyorum ama olmuyor. bi yerde takıldığımız bi adım var ama neresi anlamadım. Eu kullandığım zaman L1 de sorun yok. Farklı rom kullandığım da burada ki işlem ile L1 olmasını istiyorum ama olmuyor. Miroom beta iniyor şimdi birde onu deneyeceğim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Masik için denedim şimdi ama olmadı. Burada yazanları harfiyen yapıyorum ama olmuyor. bi yerde takıldığımız bi adım var ama neresi anlamadım. Eu kullandığım zaman L1 de sorun yok. Farklı rom kullandığım da burada ki işlem ile L1 olmasını istiyorum ama olmuyor. Miroom beta iniyor şimdi birde onu deneyeceğim.
Vendor bağlayıp yapın hocam. Sonra dirty wipe. Bende son 11.3 de denemiştim. Sıkıntısız.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Hocam ben bu yöntemle Escobar rom, miui mix special rom ve mi Room betada vendor işaretleyip yükledim hepsinde L1 oldu.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
Vendor bağlayıp yapın hocam. Sonra dirty wipe. Bende son 11.3 de denemiştim. Sıkıntısız.

Hocam yaptıklarımı adım adım yazayım.

1-indirilen patch dosyasını cihazın ana dizinine atıyorum.
2-twrp ile cihazı açıyorum
3-Mount kısmından data ve vendor işaretleyip geri geliyorum.
4-patch dosyasını yüklüyorum yükleme bittiğinde twrp de sol alta wipe butonuna basıyorum.
5-Cihazı yeniden başlatıyorum sonuç yine L3 :(

Twrp sürümü 3.3.1.32

Nerede yanlış yapıyorum. Şu anda cihaza MiRoom 20.3.27 sürümünü kuruyorum.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam yaptıklarımı adım adım yazayım.

1-indirilen patch dosyasını cihazın ana dizinine atıyorum.
2-twrp ile cihazı açıyorum
3-Mount kısmından data ve vendor işaretleyip geri geliyorum.
4-patch dosyasını yüklüyorum yükleme bittiğinde twrp de sol alta wipe butonuna basıyorum.
5-Cihazı yeniden başlatıyorum sonuç yine L3 :(

Twrp sürümü 3.3.1.32

Nerede yanlış yapıyorum. Şu anda cihaza MiRoom 20.3.27 sürümünü kuruyorum.
Doğru yapıyorsunuz hocam. Olmaması entresan :(

Üst Alt