- Adım
- Fatih Mehmet
- Cihazım
- Mi 9t Pro
- Meslek
- Eczacı
- Konular
- 6
Ne bu şekilde hocam. Görünen twrp de dizin dosyaları
Düzenlerken yazmışsınız
Ne bu şekilde hocam. Görünen twrp de dizin dosyaları
Hocam İndirdiginiz dosyayı ana dizine çıkarın. Bulması kolay olur.Düzenlerken yazmışsınız
Hocam hic görünmüyor. Ekran görüntüsü bile alamadım. Vendor seçtiğim zaman sdcard gidiyor, görmüyor.Hocam İndirdiginiz dosyayı ana dizine çıkarın. Bulması kolay olur.
Hocam vendor bağlayıp twrp ana ekrana dönüp zip dosyasını yükleyeceksinizHocam hic görünmüyor. Ekran görüntüsü bile alamadım. Vendor seçtiğim zaman sdcard gidiyor, görmüyor.
Hocam vendor bağlayıp twrp ana ekrana dönüp zip dosyasını yükleyeceksiniz
Doğru yapıyorsunuz. Olmazsa twrp sürümünü değiştirip deneyin hocam. Orange fox gibi. Ya da farklı sürüm twrpŞöyle yapıyorum;
-Sadece vendor tik'liyorum
-Geri tuşuyla geri dönüp install'e giriyorum. Dediğim ekran çıkıyor. Sdcard içerisi boş. Yanlış mı yapıyorum?
Altta hafızayı seç butonundan dahili hafıza seçili mi? Bir de üstteki yerden geri gidince hafızayı görmesi gerekiyor çünkü 50 küsür hafızanızın olduğu gözüküyorŞöyle yapıyorum;
-Sadece vendor tik'liyorum
-Geri tuşuyla geri dönüp install'e giriyorum. Dediğim ekran çıkıyor. Sdcard içerisi boş. Yanlış mı yapıyorum?
Hocam, vendor ve datayı seçtim ben de o şekilde yaptımAltta hafızayı seç butonundan dahili hafıza seçili mi? Bir de üstteki yerden geri gidince hafızayı görmesi gerekiyor çünkü 50 küsür hafızanızın olduğu gözüküyor
Evet seçili. Yalnızca vendor tiklediğim zaman sdcard görmüyor. Data tiki de olursa sdcard'ı görüyor. Twrp sürümümü de değiştirdim hâlâ aynı.Altta hafızayı seç butonundan dahili hafıza seçili mi? Bir de üstteki yerden geri gidince hafızayı görmesi gerekiyor çünkü 50 küsür hafızanızın olduğu gözüküyor
Hocam ben rom attım imeide atılmış cihaza bunda persist gidiyormu persist ne oluyor açıkcasıTeşekkürler, ancak benim gibi daha önceden bir şekilde persist flashlandıysa işe yaramıyor, kalıcı olarak L1 yok oluyor ve çözümü yok yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgilere göre. Bundan dolayı persistinize iyi bakın