Hocam "com.mıuı.home" dosyasının içine göz atın buradaki değerler varsayılan olmayabilir ya da isterseniz yazmış olduğum dosyayı temanın içinden direk silin.Ottoman hocam merhaba kusura bakmayın yeni konu açmak istemedim
3. parti temasından dolayı 3 aydır üzerinde uğraştığım tema ile ilgili çalışmayı hazırlayıpLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden yükleyip onay için gönderdiğimde her defasında red edildi ve red sebebi iste
Sorry, your theme was rejected. Reason as follows::
备注:
Don't change icons' arrangrment.
附图:
![]()
buda gönderdiğim tema önizlemesi
![]()
Simgelerin düzenlenmesini değiştirmeyin ne demek acaba bu konuda böyle bir sorun yaşadınız mı ?
Hocam "com.mıuı.home" dosyasının içine göz atın buradaki değerler varsayılan olmayabilir ya da isterseniz yazmış olduğum dosyayı temanın içinden direk silin.
tamam hocam inşallah sorun budur. 3 aydır kafayı yedirtti banaRica ederim hocam tekrar bilgi bekliyorum![]()
Hocam simgeler ile ekran arasında boşluk az ondan red yemişsiniz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özelden yazarsanız yardımcı olurum. Konuyu işgal etmemek adına yazmadım.olabilir hocam Ottoman hocamın dediği gibi com.mıuı.home dosyasını sildim standart ayar ile tekrardan gönderdim her defasında 3 gün yada 1 hafta bekliyordum bakalım son hali ile başka bir hata yoksa umarım onay verirler artık buna da onay vermez iseler pes derim gerçekten tema yapımı çok uğraş istiyor ve bu konuda çok acemiyimdaha doğrusu kodlar kısmında son hali ekteki gibi. beklemedeyim
ilk ve som temam olacak herhalde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Özelden yazarsanız yardımcı olurum. Konuyu işgal etmemek adına yazmadım.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi