Teşekkür ederim hocam. Yapıp ekleyeceğim İnşallahHocam eline sağlık.sadece status bar olarak miui 10 için XL,xxl gibi paylaşabilirmisiniz
Nasıl yüklüyoruz acaba bu temayı.birde redmi 5 plus ile uyumlumudur.MIUI10 Mix
Merhaba farklı özelliklerde MIUI 10 uyumlu tema.
Yapılan değişiklikler;
* Statusbar XL Modu
* Kısayollar 5x4
* Arama ve cevaplama ekranı
* SMS
* Ayarlar menüsü
* Yeni yazı tipi çok istenen San-Francisco-Font (Temayı uyguladıktan sonra yeniden başlatın)
* MIUI 10 Açılış animasyonu
* Ve bir çok görsellik
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI 10 ise uyumlu hocam. Temalar uygulamasına gelip içe aktar yapıyorsunuz gerekli anlatımlar forumda mevcut. Ayrıca yeni temaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.Nasıl yüklüyoruz acaba bu temayı.birde redmi 5 plus ile uyumlumudur.
Miui 10 yuklu ama uyumlu degil diyor.MIUI 10 ise uyumlu hocam. Temalar uygulamasına gelip içe aktar yapıyorsunuz gerekli anlatımlar forumda mevcut. Ayrıca yeni temaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Tema - Blue Time (Ottoman)
Bu dosyayi indirdim ama açılmıyor nasil acacagiz.tema magazasindan indirdim bu temayi ama ana ekran duzeni falan degismiyor ve bu bahsettiginiz ozellikleri goremedim.benmi beceremiyorum anlamadim.MIUI10 Mix
Merhaba farklı özelliklerde MIUI 10 uyumlu tema.
Yapılan değişiklikler;
* Statusbar XL Modu
* Kısayollar 5x4
* Arama ve cevaplama ekranı
* SMS
* Ayarlar menüsü
* Yeni yazı tipi çok istenen San-Francisco-Font (Temayı uyguladıktan sonra yeniden başlatın)
* MIUI 10 Açılış animasyonu
* Ve bir çok görsellik
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tema mağazasında bulunan linki alabilirmiyim hocam size zahmetMiui 10 yuklu ama uyumlu degil diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dosyayi indirdim ama açılmıyor nasil acacagiz.tema magazasindan indirdim bu temayi ama ana ekran duzeni falan degismiyor ve bu bahsettiginiz ozellikleri goremedim.benmi beceremiyorum anlamadim.
hocam acik mavili olan tema magazasinda olan onu indirdim kurdum. miui sürümüzle uyumlu degil diyorTema mağazasında bulunan linki alabilirmiyim hocam size zahmetBirde SS olarak.
Hocam ilk tema MIUI 9 uyumlu olarak yükledim. İkinci tema ise Global Rom kullandığınız için bu hatayı vermesi normal. Dışarıdan tema kullanma imkanınız yok maalesef. Forum içersinde bu sorun ile ilgili bir çok açıklama mevcuthocam acik mavili olan tema magazasinda olan onu indirdim kurdum. miui sürümüzle uyumlu degil diyor
ikincisi ucuncu parti tema hatasi veriyor.
keşke ikinci tema miui 10 uyumlu olarak tema magazasinda olsada kullansak. teşekkürler yinede ilginiz için.Hocam ilk tema MIUI 9 uyumlu olarak yükledim. İkinci tema ise Global Rom kullandığınız için bu hatayı vermesi normal. Dışarıdan tema kullanma imkanınız yok maalesef. Forum içersinde bu sorun ile ilgili bir çok açıklama mevcut![]()