- Adım
- Yıldırım
- Cihazım
- Xiaomi Mi8
- Konular
- 0
Benim Mi 8'e hala Miui 10 gelmedi. Gelmiş olması gerekmiyor mu şimdiye kadar?
Üstat nasıl ve hangi cihazla mutlu oluyorsanız tabiki onunla yola devam edersiniz..Gözler için bir şey diyemem ancak yaş olarak ¨Durun Bakalım¨derim..yaşınız bunlara engel değil bence..Siz böyle düşünürseniz..Benim ne yapmam gerekir.. Allah herkese sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..Sevgiler...Lieber Meister, benim cihazı boşverin, sanki dünyadaki en iyi cihazmış gibi lanse ediyorum ama alt tarafı dandik, orta seviye bir ÇİN malı, almamın sebebi de sadece ve sadece Ekranın büyük olması....Seviyorum cihazımı ve o nedenle herkesin bana kızıyor olduğunu bilmeme rağmen, aşırı övüyorum, çünkü beni hiç yarı yolda bırakmadı ve Greeshan rom ile bütünleşerek en mükemmel hale geldi....aslında Xiaomi büyük ekran ve SD 845 veya SD 855 li bir Cihaz çıkarsa, tereddüt etmeden alırım....Yaşlılık ve gözlerin bozuk olması çok kötü be Meister
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Süpersin ustad, seni Allah başımızdan eksij etmesinNot:
1) Renksiz ve Linki olmayan cihazlar daha sonra alacaklar
2) Listede yer almayan cihazlar MIUI10 Global kararlı almayacaklar
Kaynak:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(polaris) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(chiron) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(lithium) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(nitrogen)- Xiaomi Mi Max 2 (oxygen)
- Xiaomi Mi Max Prime (helium)
- Xiaomi Mi Max (hydrogen)
- Xiaomi Mi Note 3 (jason)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(scorpio) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(dipper) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(sagit)- Xiaomi Mi 5s Plus (natrium)
- Xiaomi Mi 5s (capricorn)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(gemini)- Xiaomi Mi 3/4 (cancro)
- Pocophone F1 (beryllium)
- Redmi Note 6 Pro (tulip)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(whyred)- Redmi Note 5A/Redmi Y1 Lite (ugglite)
- Redmi Note 5A Prime/Redmi Y1 (ugg)
- Redmi Note 4X (SD version) (mido)
- Redmi Note 4 (MTK version) (nikel)
- Redmi Note 3 Special Edition (kate)
- Redmi Note 3 (kenzo)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(ysl)- Redmi 6 Pro Indian (sakura_india)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(cereus) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(cactus) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(vince)- Redmi 5 (rosy)
- Redmi 5A (riva)
- Redmi 4X (santoni)
- Redmi 4 Prime (markw)
- Redmi 4 (prada)
- Redmi 4A (rolex)
- Redmi 3S/Prime/3X (land)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, Aminn İnşallahSüpersin ustad, seni Allah başımızdan eksij etmesin
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AlacakHocam Redmi note 4 64gb global versiyon almayavakmi acaba
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi