- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Listede olmayanlar almayacak.Peki listede olmayanlar güncelleme için bekleyecekler o zaman doğru mu anladım
Listede olmayanlar almayacak.Peki listede olmayanlar güncelleme için bekleyecekler o zaman doğru mu anladım
Hiç almayacak o zaman. Keşke mi8 alsaydım. Her neyse ileriki zamanlar da artıkListede olmayanlar almayacak.
Telefon neydi?Hiç almayacak o zaman. Keşke mi8 alsaydım. Her neyse ileriki zamanlar da artık
Hocam, 1 nci sıradaki "Renkli ve Linki olmayan cihazlar daha sonra alacaklar"Not:
1) Renkli ve Linki olmayan cihazlar daha sonra alacaklar
2) Listede yer almayan cihazlar MIUI10 Global kararlı almayacaklar
Kaynak:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(polaris) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(chiron) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(lithium) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(nitrogen)- Xiaomi Mi Max 2 (oxygen)
- Xiaomi Mi Max Prime (helium)
- Xiaomi Mi Max (hydrogen)
- Xiaomi Mi Note 3 (jason)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(scorpio) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(dipper) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(sagit)- Xiaomi Mi 5s Plus (natrium)
- Xiaomi Mi 5s (capricorn)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(gemini)- Xiaomi Mi 3/4 (cancro)
- Pocophone F1 (beryllium)
- Redmi Note 6 Pro (tulip)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(whyred)- Redmi Note 5A/Redmi Y1 Lite (ugglite)
- Redmi Note 5A Prime/Redmi Y1 (ugg)
- Redmi Note 4X (SD version) (mido)
- Redmi Note 4 (MTK version) (nikel)
- Redmi Note 3 Special Edition (kate)
- Redmi Note 3 (kenzo)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(ysl)- Redmi 6 Pro Indian (sakura_india)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(cereus) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(cactus) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(vince)- Redmi 5 (rosy)
- Redmi 5A (riva)
- Redmi 4X (santoni)
- Redmi 4 Prime (markw)
- Redmi 4 (prada)
- Redmi 4A (rolex)
- Redmi 3S/Prime/3X (land)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim türkçem oldukça ZAYIF, lütfen kusuruma bakmayın hocam, düzelttim...çok teşekkür ederimHocam, 1 nci sıradaki "Renkli ve Linki olmayan cihazlar daha sonra alacaklar"
şeklindeki açıklama
"Renksiz ve Linki olmayan cihazlar daha sonra alacaklar" şeklinde mi olmalıydı?
Hocam elinize sağlık, yetkim olsaydı size haber vermeden düzeltirdim.Benim türkçem oldukça ZAYIF, lütfen kusuruma bakmayın hocam, düzelttim...çok teşekkür ederim
valla bize hala gelmediKaç senelik cihazlara güncelleme geliyor. Her ne kadar bug'larla gelse de, güncelleme veriliyor olması harika bence.
Teşekkürler hocam.
Gelecek yahu, ne kadar da sabırsızsınızŞu listeye bakınca aman tanrım didim
baya bi telefon almamış güncelleme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bize hala gelmedi
redmi note 4 SD
namı diyar MİDO